Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czesto sie podmywacie

Polecane posty

Gość gość
No makijaż zajmuje, owszem. Ale gdyby nie on, to ja bym się wyrobiła. Prysznic powiedzmy te 4 minuty, szybkie przetarcie twarzy i krem, mycie zębów jakieś 2 -3 minuty, śniadania nie jem, więc tylko ubranie (rzeczy zawsze szykuję dzień wcześniej), antyperspirant i praktycznie mogę wychodzić. Makijaż jednak zajmuje 10 minut, a drugie tyle ułożenie włosów. Ja wychodzę z domu po mniej więcej 30 minutach od wstania.

Gość gość
Bez popadania w skrajnosci, kobitki! Kilka razy dziennie glebokie podmywanie - wyjalawia. Ale raz na 2 tygodnie to koziolek matolek i inny capek.

Gość gość
jezu raz na 2 tygodnie to sarkazm, ale rozumiecie tekst, nie ma co

Gość gość
nie podmywam sie, kapie sie raz dziennie, nosze wkladki higieniczne ktore wymieniam jak jest potrzeba. jesli wyjatkowo czuje ze powinnam sie podmyc to robie to ale mam malo aktywne dni, nie poce sie, nie wysilam, to nie widze koniecznosci. jak sie jakos juz spoce to biore dodatkowy prysznic. na dole sie gole wiec zapachow brzydkich nie ma bo moim zdaniem to syf platajacy sie we wlosach bardziej smierdzi niz sama pochwa.

Gość gość
i jeszcze dodam, ze ktos "podmywanie sie" stosuje ZAMIAST CODZIENNEGO prysznica czy kapieli to wlasnie zbiera mi sie na wymioty...