Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kixa1

samoocena.

Polecane posty

Gość kixa1

Jak w temacie, chodzi o niską samoocenę. Mam niskie poczucie wartości. Chodzi zarówno o wygląd jak i uczucie bycia gorszym. Poproszę o porady osób które mialy lub mają taki sam problem. Strasznie mi to utrudnia życie i wlecze się za mną latami. Raz jest lepiej a potem znow gorzej. Wygląd mam mocno przeciętny, jak powiedziano mi nie powalam urodą.Wszystko to przeklada się na moje zachowanie, nie mam wysokiego poczucia wartości, jestem niezdecydowana, boje sie ze sobie nie poradze, że jestem nie dość mądra. Brak mi wytrwalosci. Mam jakichś znajomych, bliższe osoby. Brak mi milości, kochającego faceta. Chcialabym czuc sie dobrze, czuc sie kochana przez kogoś, odnosić sukcesy, nie przejmowac sie porażkami. na codzień nie zadręczam zbytnio innych swoimi problemami.

Gość idealny
:)

Gość gość
kup sobie kota

Gość kixa1
hmm. szkoda chyba tu dyskutować. nie ma idealnych ludzi.

Gość kixa1
nikt nie ma sensownych porad?

Gość gość
????

Gość gość
Mam to samo i nie wiem co mam C***oradzić, bo ja sama sobie z tym nie radzę. Mam takie coś, że bmyśle sobie, ze musze być idealna we wszystkim. Wszystko musi byc perfect, jeżeli nie to nie ma sensu tego robic, jezeli nie jestem, jak nie spełniam swoich własnych zbyt wysokich, wybujałych wyobrazen i ambicji(co zdarza sie ciągle) to zazwyczaj sie sama dołuje.. w ogole ja jestem porypana..

Gość kixa1
No widzę ze masz trochę podobnie, próbujesz z tym walczyć? Ja staralam się zmienic w wyglądzie tyle ile moglam, figure mam nie najgorszą ale nie idealną jeszcze :) Chcę chociaż figurę mieć super. Jesli chodzi o twarz to chyba nic więcej zrobić nei moge. Chcę być pewna siebie i cięzko z tym mi idzie, czasem jest lepiej.