Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze ciuchy to tez takie szmaty????

Polecane posty

Gość gość

Ja nie kupuje tanich rzeczy juz. Od roku jak udaje mi sie troche wiecej zarabiam stawiam na *jakosc* nie na ilosc. Ale nie widze zadnej roznych! Powiem w euro bo mieszkam w irlandii ale to znaczenia nie ma. Kupilam sweterek 100 euro - po 5 czy tam 6 praniach wyglada jak scierka. I tak mam z wszystkim! Piore delikatnie, juz naprawde patrze co z czym piore, ukladam w szafce chocbym sie jakims jajkiem zajmowala. I nic... Wszystko jest praktycznie jednorazowe :/

Gość gość
niestety wszyscy nastawieni są teraz na konsumpcję. i o to chodzi producentom, by wszystko szybko się niszczyło, zeby kupić nowe. musiałabyś chyba wydawać grube tysiące na obuwie i ciuchy, żeby w miarę długo pozostały jak nowe. ja przestałam juz wierzyc w zapewnienia firm, że ich ciuchy są najwyższej jakości. wolę kupić coś za parę złotych i wyrzucić bądź oddać niż płakać nad sweterkiem za 100 euro. i powiem wam, ze czasami za kilka złotych można wyczaić też dobry ciuch. np kupiłam sobie za ok 40 zł sweterek o kroju marynarki, doskonale wykończony, z wełny, który po wielu praniach wygląda tak samo, nie zdefasonował się i nie zmienił koloru. także chyba łut szczęścia