Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak u kobiety wyciszyc niepotrzebny poped

Polecane posty

Gość gość

? jestem samotna od kilku lat, nie udalo mi się znależć mezczyzny, ktorego pokochałabym i ktory by mnie pokochał, moje mysli bardzo czesto kraza wokol seksu, w sumie codziennie, ogladam jakies filmy dla doroslych itp, nie chce tego i nie jest mi to potrzebne, z kazdym rokiem uwazam, ze moje szanse na faceta maleją, nie chce sie niepotrzebnie rozbudzac i robic sobie nadziei.

Gość gość
Jaki niepotrzebny? Zaspakajanie się dobrze robi na zdrowie i na samopoczucie. Kup sobie wibrator.

Gość gość
moim zdaniem to jeszcze bardziej mnie rozbudza i wzmacnia tesknote za mezczyzna, a nie jest mi to potrzebne na dzien dzisiejszy.

Gość gość
28

Toć to jeszcze młoda jesteś.... nie rozumiem Twoich obaw :)

Gość gość
po prostu chce wiedziec czy sa jakies sposoby,zeby nie myslec o seksie i facetach

Może jakieś hobby znajdź? Takie żeby Cie pochłonęło?

Gość gość
sport nic nie daje nauka tez moze jakies ziola, tabletki?

Swoją drogą... przeżywasz to, co każdy facet ma codziennie przez całe życie :D

Gość gość
Nie jest Ci to potrzebne? Mylisz się, każdy normalny i zdrowy człowiek potrzebuje bliskośc***przytulenia, seksu... tego nie da się wyhamować, żadne hobby czy inne zajęcie nie sprawi że przestaniesz o tym myśleć. Znajdź sobie faceta... przecież nie musisz od razu zakochiwać się w nim, możesz się z kimś zaprzyjaźnić i z nim sypiać.

Gość gość
nie znajde sobie faceta, jestem nimi tak zawiedziona, tak rozczarowana, ze nie chce, zwyczajnie w swiecie nie chce. Zwlaszcza do lozka, nie moglabym spac z kims kogo nie kocham, zle bym sie czula sama ze soba, a kochac juz nie chce.

Aż tak źle? Może po prostu złe wybory dokonujesz albo w złych miejscach szukasz...?

Gość gość
juz nie szukam dalam sobie spokoj podobno jestem ladna ale nie na tyle,zeby utrzymac faceta

Czytam od początku i nic nie rozumiem. Chcesz faceta ale jednak go nie chcesz. Z seksem podobnie. Chcesz ale nie chcesz. Trochę to skomplikowane.

Gość gość
Ja też niedawno byłem zawiedziony kobietami i w sumie nadal jestem, ale instynktów nie pokonasz... kobieta i mężczyzna są dla siebie stworzeni :) Czy czułabyś się źle sypiając z przyjacielem... nie sądzę, nie mówię o seksie mechanicznym z kimś kogo mało znasz, ale z kimś komu ufasz i z kim się świetnie dogadujesz, wtedy i seks byłby taki ja trzeba... z namiętnością, pożądaniem, itp... Seks daje radość życia, człowiek czuje się lepiej, jest zdrowszy i w ogóle życie sprawia wielką frajdę :)

Gość gość
ja nie ma takiego przyjaciela z ktorym moglabym sypiac, zreszta powtarzam jak seks to z uczucia, a ja juz nic nie czuje,

Gość gość
Nic w tym skomplikowanego nie ma, dziewczyna została zraniona i teraz ma obawy, choć chęc***ozostały ;) autorko... nie wyglądem utrzymuje się faceta, wygląd jest istotny tylko przez pierwsze sekundy znajomośc***później człowiek zwraca uwagę na inne rzeczy... no chyba że trafiasz na pustaki ;)

Gość gość
to znajdź sobie przyjaciela, trochę to potrwa, ale warto mieć kogoś na kim można polegać a i może coś z tego więcej wyjść :)

Gość gość
albo ze mna jest cos nie tak,

Gość gość
to z ludźmi jest coś nie tak... konsumpcjonizm namieszał im w głowach i teraz szukają nie wiadomo czego, płytkich, prymitywnych wrażeń... żadnych wartości, lojalności, honoru.

Gość gość
prosze cie, na tym swiecie nie ma ani jednego mezczyzny na ktorym mozna polegac, przyjaciel to ktos z kim beczke soli... nie wiem jak ty widzisz taki przyjacielski seks ale ja nie widze go wcale

Gość gość
Na przyjaźni można budować związek... mnóstwo ludzi właśnie na tym oparło swoje małżeństwa i jakoś trwają, lepsze to niż fascynacja, która jest krótkotrwała.

Dlatego przyjaciół się wybiera, a przynajmniej powinno, w miarę rozmyślnie... chociaż czasami potrafi najlepszy przyjaciel wbić sztylet w plecy, ale na to już nie ma rozwiązania. A co do facetów- metoda prób i błędów. Nie tak ładna żeby utrzymać? Kto Ci to powiedział?

Gość gość
ale pytanie w temacie brzmialo inaczej, seks frenda sobie szukac nie bede, bo jak siebie znam jeszcze sie w takim zakocham,

Gość gość
A może on też zakocha się w Tobie? Nie trać nadziei... każdy przeżywa rozczarowania, każdy choć raz był porzucony, każdy cierpiał i mówił że to definitywny koniec ze związkami i co? Nie da się żyć długo samotnie, bo można zajoba od tego dostać ;)

Gość gość
seks frend to do seksu jest a nie do milosci, mezczyzni oddzielaja to bez problemu, zycie to nie bajka ani film,

Gość gość
jasne oddzielają... ze swojego przykładu powiem Ci ze też się zakochujemy i niech dowodem na to będę ja... 5 lat byłem w takim "układzie", który z czasem przerodził się w związek z wielkimi planami... niestety dostałem po d***e, ale nie żałuję ani jednego dnia