Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na czyim miejscu wolalybyscie byc

Polecane posty

Gość gość

kobietki, czyje polozenie jest lepsze? jest facet i sa dwie dziewczyny dziewczyna 1. to jego byla, on sie bardzo o nia staral, szukal wszedzie, wyczynial cuda zbey zdobyc numer, chcial od razu do lozka, szybko uwiodl, chcial spotykac sie codziennie, przedstawic znajomym, wiedziec o niej wszystko, byl zazdrosny. Na koniec baaardzo, bardzo ja skrzywdzil, glownie na tle seksualnym...Ona jest piekna kobieta i wszyscy jego znajomi mowia to glosno do niej, do niego, przy nim dziewczyna 2. jest jego obecna dziewczyna, poznal szybko, szybko uwiodl, maja dobre relacje. Ona jest przecietnej urody, mlodziutka, jeszcze nie bardzo doswiadczona, nie maja problemow w tym zwiazku i ciesza sie nim Ktora jest w gorszym a ktora w lepszym polozeniu, ktora o ktora powinna byc predzej zazdrosna, ktora ma powod do niepokoju, smutku, zazdrosci itp? 1 czy 2?

Gość gość
Muse ze po polowie!

Gość gość
Ten temat to zart? Czy chlopak jest bostwem i jedeynym na ziemi?? Jesli jest dobry dla drugiej to oczywiscie, ze wolalabym byc na miejscu tej drugiej...

Gość gość
a nie bylabys zazdrosna o to pierwsza ze byla taka piekna a on taki zazdrosny i z jednej strony mial obsesje a z drugiej strony nie obawialabys sie jezeli bys sie dowiedziala ze ja np bil?

Gość gość
Myślę, ze nie chcialabym być na żadnym z tych miejsc, ani z tym facetem. Ale z opisu to jednak ta pierwsza wydaje się być ciekawsza osoba.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Co to znaczy "skrzywdzil glownie na tle seksualnym" ?

Gość gość
a na koniec porzucil