paula114 0 Napisano Luty 1, 2014 Hej ;) Czy stosowałyscie , kiedyś głodówkę ? Co o niej myslicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Małgośka654 Napisano Luty 3, 2014 Nie stosowałam, ale nie jest to dobry sposób na odchudzanie. Ja jestem teraz w trakcie odchudzania i stosuję dietę MŻ i łykam te tabletki na odchudzanie - http://wsad.it/gosc/african-mango . Dodatkowo też ćwiczę codziennie po czterdzieści minut. Na razie - po dwóch miesiącach - ubyło mi niecałe 10 kilo. Ale dalej się odchudzam, bo jeszcze potrzebuję zrzucić 8 kilogramów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YoungPhoenix 0 Napisano Marzec 3, 2014 wlasnie ze jest to bardzo dobry sposob na odchudzanie. oczyszcza organizm i reguluje metabolizm i nauczysz sie czerpac z jedzenia satysfakcje i je szanowac a jak masz nadwage to zapewne tego nie potrafisz bo sie objadasz. wyjdzie ci tez na jaw to co zajadasz, czyli emocje, zlosc strach smutek ... polecam ksiazke " Lecznicza glodowka - Malachowa " naprawde polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Marzec 3, 2014 głodówka jest na oczyszczenie organizmu, a nie na schudnięcie - i właśnie sam małąchow o tym pisze. W czasie głodówki spowalnia się metabolizm, więc po głodówce nawet jak się ****ardzo mało, np. 300 kcal na dobę, to waga wraca. Głodówkę przeprowadza się w celach leczniczych!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewewew Napisano Marzec 3, 2014 Moim zdaniem głodówka wcale zdrowa nie jest... Ja od marca, w sumie dziś pierwszy dzień zamawiam sobie zdrową dietę 1200 kcal z oryginalnych przepisów i powiem wam że jak na poczatek bardzo mi się podoba. Nie musze gotować, dostaję porcje akurat. jest świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2014 ewewew - jest świetnie, ale drogo. Dieta na zamówienie, z dostawą do domu kosztuje ok. 50 zł dziennie - nie każdego stac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach