Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka spacerowke mi polecicie

Polecane posty

Gość gość

? Lekka, wygodna dla dziecka i do prowadzenia. Najlepiej by sie skladala do jak namniejszych rozmiarow by latwo bylo wniesc ja w jednym reku a w drugim dziecko:p Potrzebuje na krotkie wyjscia na wiosne/lato Na zakupy/do babci,moze czasem na dluzsze spacery w miescie do parku. Masywna z pompowanymi kolami mam,szukam czegos poreczniejszego. Synek bedzie mial na wiosne rok.

Gość gość
zadna. idz do sklepu i sie z mezem poprzymierzajcie. co za glupie pytania u zadajecie...wrrr

cześć, ja szukałam czegoś mega lekkiego, żeby zaoszczędzić miejsce w bagażniku. przejrzałam dużo spacerówek. wybrałam model LIRA 4. Jest super, bardzo lekka, łatwo sie składa, malutka po złożeniu, jestem bardzo zadowolona. na codzień mam X-landera, też ma spacerówkę, ae to kolos, cały bagażnik zajęty ;)

Gość gość
lira ma beznadziejne koła a raczej mikro kółeczka

Gość gość
Pytam sie o doswiadczenie innych. Juz gondole ze spacerowka wybralismy taka jaka nam pasowala i to byl jednak zly wybor. Dlatego szukam czegos co bedzie lepsze. Na spacery do lasu bedzie ok,bo radzi sobie dobrze w terenie ale na codzien jest za ciezka i niekoniecznie wygodna dla mnie i dziecka. Pytam sie co innym mamom pasujezjakie modele moga polecic i na.co zwrocic uwage. Ja napisalam mniej wiecej czego oczekuje a jak ktos ma spacerowke, ktora go w podobny sposob zadawala to moze sie podzielic modelem.

a zobacz, nie zauważyłam. Jesli masz autorko spacerówkę na pompowanych kołach to ta druga może być zupełnie odmienna od pierwszej, po co Ci dublować wózek, który już masz - ja wychodziłam z tego zalożenia. ;)

Gość gość
My mamy maclarena czarnego. Fakt jest wysoki, ma spore siedzisko, fajny daszek (można go rozlozyc), 3 poziomowe oparcie. Pisze o tym z większymi kolkami. Zlozony ma fajna raczke za która chwytasz jak walizke i lecisz po schodach czy gdziekolwiek. Przednie kola ma blokujące. Wchodzilam swego czasu z corka na 2 pietro. Wozek w jednej rece mala na rekach. I przez kilka dni w Norwegii na 4 pietro:) Zdaje role. https://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=599&q=W%C3%B3zek+spacerowy+maclaren&oq=W%C3%B3zek+spacerowy+maclaren&gs_l=img.3..0j0i24l3.1556.9117.0.9498.26.15.1.10.11.0.327.2459.3j9j2j1.15.0....0...1ac.1.32.img..4.22.1838.7jDJ40knKTs#facrc=_&imgrc=_jOJBzGr_Ci7tM%253A%3Bm6De_vQZbMncjM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.krasnolandia.pl%252F1319-7395-thickbox%252Fwozek-spacerowy-techno-xlr-maclaren.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fkrasnolandia.pl%252F1319-wozek-spacerowy-techno-xlr-maclaren.html%3B800%3B800 Wyglada jakby nogi dziecka miały zwisac, ale tak na prawde puki dziecko mniejsze można 'wysunac' takie podpórki i nozki sa jakby na plasko, a potem spokojnie zaczyna dosiegac do tej gumy. Ma fajny śpiworek ten wozek jakby chłodniej było (prawie po szyje dzieciakowi siega. POLECAM

Gość gość
kurcze ja tez zastanawiam sie nad spacerowka,mamy teraz syn jezdzi w wozku tzw gleboko-spaceroym:),chcialabym cos lzejszego na wiosnę ale starsznie mi sie nie podobaja wozki spacerowe z tymi podwojnymi kolkami,nie wiem ,czy tylko ja tak mam ...,ten wozek co Maclsarena ok ale te kolka ...,czepiam sie?

Gość gość
To ja od maclarena. Wiesz jaka była moja rakcja jak go zobaczyłam ? 'weź go wynieś na strych ja w tym dziecka wozic nie będę, straszny jest' A powiem szczerze, ze przy prowadzeniu i użytkowaniu puki corka była maluta się zacza sprawdzać i jest swietny. Mogla spac na plasko. mogłam ja oslonic od slonca bo daszek się nisko obniza. Folie ma prawie po ziemie, wiec deszcz tez nie dociera. A kola kolami, jakby były na pojedynczych to miałyby za ciężko i pewnie by się wykrecaly. Pomysl, ze taki wozek wozi dzieci nawet do dziescia kilo. :) Musi mieć jakies ułatwienie :)

Gość aautorkaa
Kokoszka dzieki. To nie ja pisalam o tych kolach,tzn ten komentarz o wielkosci. Mi by male wlasnie pasowaly. Popatrze te wozki co podalyscie nazwy. Dzieki.

Gość gość
to ja od tych podwojnych kolek:) fajnie ,ze sie nie obrazilas bo tutaj czlowiek cokolwiek napisze odmiennego,to juz zostaje wysmiany albo zbluzgany...wierze ,ze wozek sprawuje sie dobrze,ja mam teraz jedo 4fyn,jezdzi sie super ale czas na zmianę...,aczkolwiek jak będę wybierac ,tego Maclarena w sklepie muszę obcykac,skoro tak zareklamowalas:) pozdrawiam:)

Gość gość
to ja od podwojnych kolek autorko tematu...sorki ,ze tak ci sie wlaczylam w dyskusję ,poprostu więcej nas szuka spacerowki:)

Gość gość
pÓki, k***a!!!

Gość aautorkaa
Ok,nie ma sprawy:) w koncu to dyskusja a ja tez skorzystam,bo na rozne inne rzeczy zwroce uwage.

Gość aautorkaa
Do tego baby design nie mam przekonania. Pokusilam sie na polski wyrob jezeli chodzi o wozek 2 w1 i zaluje. Mam fotelik do karmienia baby design i dziecko nienawidzi w nim siedziec,dziwnie przechyla sie na boczek,i zsuwa sie na dol. Podobnie robi sie mu w tej polskiej spacerowce. Jezeli ten espiro est podobny wykonaniem do fotelika,tzn ksztaltem siedziska to juz podziekuje. Poza tym ten polski wyrob ma wiele zastrzezen jezeli chodzi o funkcjonalnosc i jakosc. Nie wiem jak baby design. Ja mam akurat bebetto. Ale do polskich wyrobow mnie zniechecil.

Gość od espiro
Uzywam juz 3 rok dla 2 dziecka i jestem zadowolona. Poczytaj opinie.

Gość gość
Cam micro