Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztują szczepionki

Polecane posty

Gość gość

ile teraz kosztują płatne szczepionki obowiązkowe?pamiętam że 7 lat temu jedna kosztowała ok 150zł zastanawiam się ile teraz mogą kosztować

Gość gość
5w1 140 i moje dziecko ja bardz od chorowalo

Gość gość
o kurde to co to teraz robia z tego co pamietam moj starszy synek 7 lat temu tez takie miał ale nic mu po tym nie było

Gość gość
gdzies to wyczytałam że jedna dawka może nawet 350 zł kosztowac....

Gość gość
Mojr pierwsze dziecko obecnie 8 letnie tez ta. Dostawalo i nic mu nie bylo a mala 41 stopni goraczki przeczytalam sklad nieporzadane objawy poszczepienne i sie przerazilam za co zaplacilam :( dobrze ze nic jej nie jest :(

Gość gość
no to faktycznie,to teraz juz sama nie wiem,a po takich z poradni tez jakieś uboczne skutki mogą być?

Gość gość
Szczepiłam już dwoma dawkami Hexa. Płaciłam po 200 zł. (ale to tanio,bo znalazłam w niektórych aptekach naweti po 300-350!!!). Dziecko ok,zero reakcji negatywnych...

Gość gość
mnie mówiła położna w przychodni,że po tych darmowych jest więcej skutków ubocznych!

Gość gość
Moga wrzuce Ci jutro kilka linkow na temat szczepien i sama rozwarz na co i kiedy zaszczepisz coraz glosniej o tych powiklaniach a lekarze to bagatelizuja :(

Gość gość
to i tak zle i tak niedobrze,a czy ktoraś z mam szczepiła na pneumokoki,meningokoki,i rotawirus? kiedyś tego nie było albo przynajmniej ja o takich szczepieniach nie słyszałam,a mąż teraz przeczytał gdzieś jakieś artykuły i zaraz wszystkie szczepionki świata chce powykupywać do małego tylko co to jest warte

Gość gość
mąż chyba inteligencją nie grzeszy, co...

Gość gość
Moje dziecko szczepie 5 w 1 po 130 zł plus rota wirus 620 zł nic mu po nich się oie działo.

Gość gość
u mnie zero reakcji negatywnych, był jedynie marudny, szczepiłam 6w1, ale nie wiem ile kosztowała bo od razu kupowałam na rotawirusy i razem płaciłam 600 zł około.

Gość gość
pneumokoki-dla nas były obowiązkowe (wcześniak) rotawirusy-pisałam chwile wcześniej wykupiłam meningokoki-pediatra powiedziała, że jeśli nie idzie do żłobka to najlepiej zaszczepić ok 2 lat najwcześniej. Ja zaszczepiłam, syn ma rok, zero powikłań poszczepiennych. Był jedynie marudny.

Gość gość
5 w 1 płacę 100zł, Prevenar 210zł. Jesteśmy już po kilku dawkach i nic nam nie było. Mała dobrze wszystkie znosiła

Gość gość
dziękuję bardzo,a co do mojego męża to jest bardzo inteligentny;-) gościu z 23.38 jak byś się starała prawie 5 lat o dziecko też byś chuchała i dmuchała że tak powiem

Gość gość
to jak tak chuchasz i dmuchasz to chuchaj w dobrym kierunku, bo metale ciężkie to raczej temu Waszemu wyczekanemu dziecku nie są potrzebne do życia... i zamiast czytać artykuły sponsorowane poczytałby mąż co nieco o chorobach - większość nie występuje, albo jest b. łatwa do wyleczenia.

Gość gość
wy naprawdę nie możecie dzieci szczepić normalnie biedne umysłowo kobiety

Gość gość
i uprzedzę te najgłośniej ujadające - nie występuje nie dzięki cudownym szczepionkom