Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucilam sie na faceta z piesciami a ten sie zaczal smiac

Polecane posty

Gość gość

Czuje absolutna bezsilność. Bylam tak wsciekla ze stracilam panowanie i chcialam mu przywalić a on odsunąl mnie JEDNA reka i zaczal sie smiac jak probowalam go i tak bic ale nie siegalam:(

Gość gość
hahahaha:D ja bym umarł ze śmiechu, a potem przełożył przez kolano i spuścił wp*****l;)

Gość gość
wal w jaja hahah

Gość gość
głupia i żałosna jesteś.

Gość autorkategopostuuu
Czuje takie upokorzenie. Nigdy nikogo nie bilam ale jestem porywcza i wtedy stracilam nad sobą panowanie. Do tej pory slysze ten jego smiech. Żenada:( Trzymal mnie ta jedna reka a ja próbowałam mu przylozyc kompletnie bezskutecznie. Jezu jak sie wyglupilam

Gość gość
jakbyś dostała na d**ę jak dzieciak za bezczelne zachowanie tobyś dopiero czuła upokorzenie:D

Gość autorkategopostuuu
Szczerze to nie myslalam ze ktoś moze byc aż tyle silniejszy ode mnie... K***a jak to mozliwe ze mimo ze sie szarpalam z calych sil to on noewzruszenie trzymam mnie ta ręka i sie smial jak glupi...

Gość hahaha ja tez kiedys prawie pr
a to prawda, ja tez kiedyś prawie pzywalilam mojemu facetowi ( teraz już mąż) ja mi dwa gorace na doopsko przylał to az zaniemowilam i otrzeźwiałam nagle, pisze prawde :D ja bylam w szoku a on poszedł obierać ziemniaki :D

Gość gość
Ty pieprznięta jesteś? Chwalisz się, że masz silnego mena czy co? Guzik nas to obchodzi, kretynko.

Gość autorkategopostuuu
jeszcze raz spróbuję, do trzech razy sztuka :( teraz chyba jakoś z zaskoczenia:(

To identycznie jak z moim zaczepno-obronnym yorkiem. Najpierw zaczepia a później trzeba go bronić.

Gość autorkategopostuuu
To ostatnie to podszyw. Pisze bo jestem wlurwiona i mam świadomość ze sie wyglupilam. Mega mi sie wstyd zrobilo.

Gość autorkategopostuuu
nie uwierzycie, ale on jeszcze się podśmiech*ję:O a jak przechodził jak robiłam sobie rumianku na uspokojenie klepnął mnie poufale w tyłek:O co on sobie myśli:(

Gość gość
do szkoly dzieci a nie myslec o robieniu takich samych durnych wypierdkow

Masz rację, głupie zachowanie jak cholera. Myślałaś, że faceta walniesz i się przewróci czy co?. Każdy facet, nawet największa mizerota ma więcej siły od kobiety.

Gość gość
do szkoly dzieci a nie myslec o robieniu takich samych durnych wypierdkow

Gość autorkategopostuuu
Znowu jakiś podszyw o rumianku.

jest taki punk z boku głowy, gdzie jak trafisz to każdy się przewróci. Kiedyś go przypadkiem znalazłam :P

Gość gość
zal doope sciska ze takie juz mysli sie rozmnazac !

Broken, wierz mi , że tak jest, pozaczepia wszystkie największe psy w okolicy , a ja później walczę. Serio autorko - z facetami trzeba walczyć psychologicznie, a nie siłowo. Oni mają tylko siłę, a my mamy mózgi- taka tajemna broń

ale chciałabym to zobaczyć...musiało komicznie wyglądać :D

Gość gość
a ja jestem zdania że jak facet mnie w*****a to mu p**********ę. Dlaczego oni traktują nas jak g***o? Bo dajemy się tak traktować. Wszystko w temacie

Gość gość
no chyba nie kazdy ma wiecej siły, np. taki co ma 1,60 nie da rady babie co ma 1,80, bez przesady... ja tez dosc silna jestem jak na niski wzrost - 153 cm, ale mam chyba małe szanse z facetem co ma np. 180, watpie czy bym dała rade sie obronic... :(

Gość blondyna tak jak moja chihuahu
Ja mam chihuahue, moja tez zaczepia każdego po kolei a później wspina się na rączki ,kiedy się zestresuje :D Najlpesze jest to jak w tramwaju pod kurtka warczy a jej nie widać hahaha

traktują jak g***o, bo z Wami jest coś nie tak albo z nimi, a nie dlatego, że jesteś od niego słabsza, kretynko:D

Gość autorkategopostuuu
Wygladalo to komicznie:P Juz trochę ochonelam i mogę na to spojrzeć z dystansem. Pójdę go przeprosić ale chyba nie jest zly. Moglam sobie darować dzieciniade ale trudno stali sie. Mam nauczkę:)

A mnie zastanawia skąd wy macie takie nawyki, żeby swoje emocje wyrażać jakimś mordo- biciem? Bo to są chore odruchy, świadczące o wyjątkowej słabości intelektualnej. Brak argumentów, głowa nie pracuje i pójść po najprostszej linii oporu?