Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bentosylwia

Cięzki temat!! ŻAL

Polecane posty

Gość bentosylwia

Witam! Mam 29 lat,moj 30.Dzisiaj mija dokladnie 11 lat jak jesteśmy razem.Chcę ślubu,on nie chce.Teraz pewnie po mnie pojedziecie.Dlaczego? Bo to nie jest potrzebne...Ja chcę.To dzieje się w mojej głowie.Zarabiam 1200 miesięcznie.Marne grosze,wiem.On ma 6000 na miesiąc.Janie mam wykształcenia wyższego bo nie miałam na to pieniędzy,a rodzice mi nie dali.Wyniosłam się z domu na drugi koniec Polski bo tatę mam alkoholika,więc w domu się nie dało wytrzymać.Wydaje mi się,że on nie chce sformalizować związku dlatego,że mam taki,a nie inne zarobki.On planuje budowę domu i pewnie nie chce aby cokolwiek nie było na mnie przypisane.Nawet tego nie chcę.Jest mi tak cholernie przykro!!!

Gość poolaaa9286
a powiedzial Ci to wprost ze tak jest?

Gość Pan Wiesław
No tak . 1200 i chce złapać faceta zarabiającego 6000 :D:D:D Zaraz napiszesz ,że chcesz bardzo bachora .

Gość bentosylwia
poolaaa9286- nie ale tak czuję...:(

Gość bentosylwia
Pan Wiesław- Nie wiem czy sobie policzyłeś ale miałam niecałe 18 lat jak go poznałam,a on 19,więc oboje chodziliśmy do szkoly średniej...Ciekawe skąd mogłam wiedzieć ile będzie zarabiać! Więc co jak co,ale nikt minie może zarzucić,że jestem z nim dla kasy! Jezdził do mnie rowerem,gdy inni faceci do koleżanek jakimiś tam autami.Nigdy nie patrzyłam na to.A jeśli chodzi o dzieci.To tak,chcę mieć.Latka lecą!

Gość poolaaa9286
to nie wyciagaj takch wnioskow skoro nic tak naprawde nie wiesz. jezeli tak powie to okaze sie dupkiem i nie bedziesz miala czego zalowac bo taki facet nie jest wart zadnej kobiety.

Gość Pan Wiesław
A po cholere mu balast zarabiającej 1200 zł baby ? Bez ślubu zawsze moze cie kopnąć w d**ę i powiedziec wytwornie żebyś wypierrrdalała z jego życia. Po ślubie jest trudniej wiec mu się wcale nie dziwie :o

Gość gość
sex po slubie i sie przekonasz czy cie kocha czy nie jezeli cie kocha to wezmiecie slub ale i tak wiadomo ze sie rozpadnie to małzensto z powodu grzechu tylko bóg moze uratowac twoje zycie

Gość gość
On nad sobą pracował, Ty zostałaś li i jedynie nałożnicą.Przez 11 lat do niczego nie doszłaś, kobieta bez aspiracji, bez pomysłu na życie... przepraszam, Twój pomysł na życie to ślub. Nie dziwię się Twojemu absztyfikantowi, jesteś intelektualnie jałowa.

Gość gość
No przez 11 lat doszła od zasiłku z MOPS do 1200 a to juz coś :D

Gość gość
Po 11 latach on jeszcze ma czyścić wyciorem starą rurę? Litości.....

Gość poolaaa9286
Pan Wieslaw widze ze sam ma problemy w swoim zyciu probuje dawac rady komus innemu.. zreszta zero kultury... dla takich powinien byc zakaz wchodzenia na jakiekolwiek fora... wazne zeby uzyc slowa dupa k***a itp i mysli ze jest wielki i jeszcze na dodatek ponizyc kobieta a co, ja jestem slaby a tu mnie nikt nie widzi i nie zna wiec sie troche powyzywam. ZERO KULTURY.. pozdrawiam...

Gość gość
11-letni materac nadaje się tylko do wymiany

Gość Ekscentryczna
Nie rozmawiaj na temat ślubu, sam zacznie :D

Gość gość
poolaaa9286-Dzięki :) Chociaż Ty się zachowałaś normalnie:) Przykro trochę jest czytać posty.Niektórzy sądzą,że żeruję.Nigdy o nic się nie prosiłam.Mimo moich 1200 zł utrzymuję się sama.Skromie,ale dobre cokolwiek ;)

Gość poolaaa9286
Bo ja rozumiem takie durne p***y jak ty. Chociaz w skrytości ducha gardze nimi.

Gość bentosylwia
poolaaa9286-Dzięki :) Chociaż Ty się zachowałaś normalnie :)fPrzykro trochę jest czytać posty.Niektórzy sądzą,że żeruję.Nigdy o nic się nie prosiłam.Mimo moich 1200 zł utrzymuję się sama.Skromie,ale dobre cokolwiek :)

Gość Ale to już było
Nie potrafiła bym tak żyć w niepewności.Ale to Twoja sprawa.Porozmawiaj i zapytaj jak facet sobie to wyobraża? Powiedz że czujesz się nie pewnie.Jeżeli zacznie się wywijać to znaczy że nie zamierza spędzić z Tobą resztę życia.Po prostu facet potrzebuje gosposi.

Gość poolaaa9286
haha widze ze juz sie ktos msci a scislej pan wieslawa, musial sie podszyc pod moj nick zeby mu ulzylo :-D panie wieslawie nie zapomnij pan jeszcze zwalic sobiekonia :-D

Gość gość
kobieto myślałaś, że miłość trwa wiecznie. Nie zadbałaś o swoje życie, teraz niestety on rozdaje karty, źle Ci z tym, musisz odejść.

Gość bentosylwia
jakbym mogła zadbać o własne życie to bym to zrobiła.Nie wszyscy mają pieniądze.Studiować dziennie nie mogłam bo wiązałoby się to z mniejszą wypłatą,a co idzie za tym...Nie miałabym co do gara włożyć.

Gość Ekscentryczna
Ale ona ma czas na zmiane w swoim życiu : )

Gość gość
No ja nie bardzo rozumiem po co Ci ten ślub. Zarabiasz 1200, jak napisałaś, czyli nie za dobrze. Stać Cię, żeby zafundować sobie wesele czy choćby zapłacić księdzu? Wiesz ile kosztuje sama suknia? Nie wspomnę już o budowie domu, w której musiałabyś partycypować, jeśli mielibyście wspólnotę majątkową. Nie wspomnę też o ewentualnym kredycie na ten dom/działkę. Z Twojego punktu widzenia (finansowego) lepiej nie pakować się w małżeństwo.

Gość bentosylwia
wesela nie muszę mieć.Ksiądz z mojej mieściny nic nie bierze. A ślub..po co? bo chcę.Takie mam przekonania.Zresztą samo przyszło z wiekiem :)

Gość gość
Wiesz, związek jest próbą charakterów. Twoje "bo ja chcę" jest warte tyle samo co jego "bo ja nie chcę". Ktoś musi się złamać i postąpić wbrew własnym przekonaniom.

Gość bentosylwia
ulżyło ??? ukradłes/aś nick?

Gość bentosylwia
nigdy nie powiedziałam mu "bo ja chcę" to są tyllko moje myśli :)

Gość bentosylwia
Najbardziej podniecającym momentem w miesiącu jest wypłata mojego faceta 😍

Gość bentosylwia
czytając niektóre wypowiedzi stwierdzam,że większość facetów to jednak materialiści. A osoby podszywające się pod mój nick...mam nadzieję,że wam ulżyło i podbudowało to wasze ego !

Gość ziemianin
chociaz wielu facetow nie mysli o slubie, z roznych wzgledow, to szczerze wspolczuje ci sytuacji, bo nie wiadomo co w jego bani siedzi. nie wiem jaki z niego czlowiek, czy materialista, czy cos innego. jestescie ze soba juz tyle czasu a to cholernie dlugo. nie chce mowic najgorszego, ale moze wzielas pod uwage, ze nie chce slubu bo kogos ma na boku? nie wiem, spekuluje tylko. wiesz, kiedys moja dziewczyna naskakiwala na mnie ze ja nie chce slubu, a to bylo tylko moje pierd.lenie (mowilem, a po co itp) a tak naprawde od roku projektowalem dla niej pierscionek. niestety swoimi oczekiwaniami zniechecila mnie do siebie i sie posypalo. upewnij sie ze nikogo nie ma na boku jesli mozesz. i nie mow juz o slubie. nie wspominaj o tym przy nim.