Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona Ćma

Ćmy też kochają i chcą być kochane nie odbierajcie IM do tego prawa... błagam

Polecane posty

Gość zrozpaczona Ćma

Ostatnio opuszczająć się lazurową kołysanką idę sobie do kądzieli po antypoślizgową wannę i rakięte na kabel.Spotkała mnie wtedy ćma zdruzgotana naiwnym sapnięciem duchowego psa zniewalającego jej przeszłość i szumiącego w otoczenu liśc******* zabronił ćmie rojenia się z innymi ćmami na zabezpieczonej siekierce na baterie.I z tąd moje pytanie czy ćmy mają kochać prawo do rejenia , a może rojić cię do prawa, a może powinny być kochane przez nas jak karzdy? ;(

Gość gość
drugs are bad

Gość gość
very bad ! :-)

Gość franciszek papiez
a co bys powiedziala jakbys uslyszala lomot krolika w trawie ? zapytalabys co to takiego ... to jest tylko odr***** ty ? maslami podazam za czeluscia w oddali i zastanawiam sie - co za idijoty - bez granic i bez honoru i bez slowa produkuja sie tu na kafeterii - to bylo do wszystkich debili z kafe !!!

Gość zrozpaczona Ćma
franciszek papiez też winszuje że krulik raptujący łomotnie w zaroślach jest orginalną okazją do stwierdzenia dlaczego majdan jest taki wielki a on taki mały, na tym forumowisku jest za dużo hejterów dlatego mając myśl głuchą niespożytą narażamy się na kontynuację holocaustu...

Gość gość
((.)) ((.)) Mogę tylko: "mhmm".

Gość gość
a ktoś tu chla bez ustanku

Gość gość
stwierdzam łapotologicznie, ze żadna lampa a tym bardziej stroboskop nie będą mnie uczyć jak posługiwać się mam swoim gałgankiem!!!