Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce nie ma bezrobocia tylko duza liczba leniuchów

Polecane posty

Gość gość

Dlatego takze zarobki sa takie niskie

Gość gość
i niecale 2e zah super

Gość Dzwon Zygmunta
pracuje na czarno za 3 pln za godzine u prywaciarza po to by smniejszyc statystyki bezrobotnych 🖐️

Gość gość
największym przykładem nieroba jest Stróżyk

Gość sie zapytuje
daj spokój, byłąm bezrobotna w ciągu ostanich 5 lat 3 razy... raz krócej raz dłużej... wiem jak to jest szukać pracy i nikt mi nie powie, że nie ma bezrobocia.

Gość gość
"to prawda dzieciaku, to jest prawda"... za dużo sie porobiło u nas stódentuf i po zrobieniu emgieera albo licka oczekują na starcie super-hiper-mega pracy w wypasionym biurze i minimum 3k netto plus bajeczne premie... a jeśli tego nie dostają to walą focha i spyertalaja na garnuszek rodziców, którzy mają jako taki pewny grosz, tyrając na postkomunistycznych etetach, nauczeni żyć nie tak wystawnie, wiec jakoś tą mordę kolejną wyżywią. niestety tak sie powieksza grono bezrobotnych...

Gość gość
a tam g***o prawda, właśnie polaków często wykorzytuje się w pracy za marne grosze . lepiej stąd uciekać. Nawet jak bylam we Francji na tydzien to tam był zupelnie inny świat, lepszy, ludzie na ulicach byli zyczliwsi, a jak do nas przyjechałam pierwsze z czym się spotkałam to nieuprzejmy kierowca mpk, wiedziałam ,że wrócilam do kraju...

Gość gość
nieraz lepiej pracowac tam w jakis marnych zawodach niż u nas po studiach w jakims urzedzie gdzie pracujesz za grosze byle do pierwszego albo rozkrecic tam swoj biznes. polska to bardzo nieciekawy kraj :O i mentalnośc ludzi też jest zdecydowanie gorsza

Gość gość
wytłumaczcie mi jedno skoro w Polsce tyle pracy, to czemu ludzie wyjeżdżają do innego kraju, którego na wet języka nie znają i znajdują tam pracę w ciągu tygodnia?

Gość gość
jakiś głupek żarty sobie robi, nie traktuj tego poważnie. Wiele ludzi nawet jak i ma pracę, to zarabia tak mało, że wiedzie nędzną egzystencję.

Gość gość
dokladnie milion na samych wyspach nas siedzi

Gość gość
niedługo w Polsce zostaną tylko emeryc***pracownicy strefy budżetowej i ludzie bez wiary, że za granicą dadzą sobie radę. To feudalny kraj, gdzie pracownika traktuje się jak niewolnika.

Gość gość
głupie prowo, przeciez teraz na sprzatanie jest po 200 chetnych, ja przez rok dawałam ogłoszenie, nie znalazłam nawet tego

Gość gość
Mam nadzieję, że ten boomerang trafi w ciebie i sam staniesz się tym leniem na bezrobociu i zobaczymy wtedy, czy tak samo będziesz gadał, jak teraz. Najgorzej, jak się w temacie wypowiadają ci, co nie mają zielonego pojęcia o temacie sprawy.