Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w 6 miesiacu ciąży i zostałam sama

Polecane posty

Gość gość

hej Niewiem co mam robic moj facet a włąsciwie były facet zachowuje sie jak kretyn ... przez cały nasz zwiazek jak tylko cos było nie tak o wszytsko mnie obwiniał zawsze ja byłam winna ... ja całymi dniami siedziałam w domu a on mi wmawiał ze sie z kims spotykam jak szłam do szkoły ... jak tylko sie denerwował to wyzywał mnie od tylko jakich nawet na mnie pluł.... a ja mu wszytsko wybaczałam teraz jestem z nim w ciazy myslałam ze cos sie zmienie ale nic sie nie zmieniło jak tylko jest cos nie tak wmawia mi ze to nie jego dziecko itp chcoairz nigdy w zyciu z nikim go nie zdradziłam nawet kata w tel nie doładowuje zeby nie było ze z kims pisze ... w koncu wczoraj sie rozstalismy znow mi naublizał i pekłam ... tylko starsznie sie boje ze sobie nie poradze co mam robicć????

Gość gość
skończyć szkołę?

Gość gość
Kupić słownik ortograficzny?

Gość gość
mieć go głeboko w dup..... chociaz bedzie ci ciezko chodzisz do szkoy to pewnie narazie pracy nie znajdziesz a rodzicow jakich masz? pomoga ci?

Gość gość
a ile masz lat? Jak jest twoja sytuacja rodzinna? Masz prace? Jeśli nie masz rodziny i pracy to są domy samotnej matki. Jak się zastanawiasz aby do niego wrócić to jesteś niedojrzała emocjonalnie.

Gość gość
i ty liczysz na jego pomoc jak cię wyzywa i mówi że to nie jego dziecko, dziewczyno weź się ogarnij