Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karta z rossmana

Polecane posty

Gość gość

Zginęła mi karta rossmana.Mialam na niej ju 7% zniżki.moze ktos wie czy jak dostanę nową to znizka dalej bedzie ? Na stronie jest wlasnie opcja/zgubienie karty / i yrzeba numer nowej podac.ciekawe co ze znizką. I jeszcze jedno pytanie.jak sie loguje na rossnet to widze ze bebilon jest za 37 zl.moge wziac karte kolezanki i je kupic p w tej promocji,czy tylko z moją kartą to obowiązuje.

Gość gość
zniżka jest dla wszystkich. Przecież cię nie wylegitymują. Dostaniesz nową kartę i zniżki będziesz mieć jakie miałaś wcześniej.

Gość gość
też mam tą karte i czasami pożyczam ją rodzicom jak chca cos wnuczce kupic tylko ze ja mam tylko 4 % rabatu bo karte założyłam niedawno... a ile zniżki ma twoja koleżanka na karcie? za mleko ci obniża chyba tyle ile koleżanka ma na karcie....

Gość gość
No wlasnie nie wiedzialam czy znizki dla wszystkich,nie bylam ost.w sklepie i nie widzialam czy jest ta promocja.a zauwazylam ,ze ostatnio przysylaja indywidualne promocje.

Gość gość
W sklepie nie ma info bo to promocje dla kart rosnę więc wysyłaja info na maila albo na stronie piszą.

Gość gość
Przed koncem roku byla dlugo promocja na pampersy z kartą i info bylo w sklepue.byl ktos wczoraj w rossmanie i widzial pronocje na bebilon 2?

Gość gość
a byl wczoraj ktos w rossmannie i widzial znizki na pieluszki z firmy babydream?

Gość gość
w sklepie nie przyglądałam się ale na maila info dostałam o tym tyle że jak teraz patrzę to dostałam ofertę na mleko pow. 2 roku życia dziecka. Więc wg wieku dziecka. Jeśli koleżanka ma starsze/młodsze dziecko niż twoje to może faktycznie dostała ofertę na inne mleko niż ty.

Gość gość
Wlasnie na te pieluchy tez po zalogowaniu byla znizka

Gość gość
No wlasnie moze tak byc.no dobra potrm podjade do sklepu to sie dowiem co i jak

Gość gość
a do kiedy jest ta promocja na pieluchy? nie może mi sie strona załadować...

Gość gość
A ty palete całą chcesz kupić tego mleka że nowy temat zakładasz? Co za różnica?