Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żydóweczka Rita

Moja babcia umiera pomocy!! co robić!?!

Polecane posty

Mam problem, moja babcia ze strony umiera, nie byłoby to problemem, gdyby nie fakt iż jest ona właścicielką wspaniałego mieszkania w centrum Warszawy i blisko metra, na które to mieszkanie oczywiście się napaliłam, problem jest taki, że mieszkanie babcia przepisała ojcu i jego siostrze, ciotka jest pracownikiem naukowym i ma wszystko gdzieś, ojciec natomiast jest ofiarą losu i nie ma daru handlowania, powiedział że sprzeda to mieszkanie nawet za 300tys! czyli okolo 5 tys za metr!! skandal... a ja chcialam sama tam zamieszkać albo całe wynajmować!! nie opłaca się sprzedawać, a rodzice mi kupili mieszkanie na zadupiu i chcą żebym mieszkałą na zadupiu a mieszkanie babci sprzedać za grosze! wesprzyjcie mnie i moja babcię modlitwą! doradzcie też co mogę zrobic z ojcem? ubezwłaasnowolnic? jesli tak to jak ?

Gość gość
-10/10 popracuj jeszcze dziecko

Gość gość
pomysł dobry, wykonanie amatorskie :o podszkol się jeszcze i dopiero zakładaj prowokacje.

Gość gość
pomysl nawet bardzo dobry ale wykonanie do dooopy

co wy gadacie?! jaki pomysł? jakie wykonanie? poważnie mam problem i jak ojciec sprzeda to mieszkanie za200 albo 300 tys to ja się załamię! to mieszkanie jest wiele warte i jest w takim miejscu,że można by brać za wynajem 2500-3000 miesiecznie przez X lat!! ojciec chce zrobić głupotę, a ciotka? nie bedzie sie mieszać!

Gość gość
A ja myślałam ze jesteś załamana i szukasz pocieszenia bo babcia ci umiera!!! MATERIALISTKO WSTRETNA !!!!!!

Nie byłam z babcią szczególnie związana, aczkolwiek chyba fakt,że chcę zachować jej mieszkanie w rodzinie dobrze o mnie świadczy nie uważasz? To jak zachownaie wspomnień. Jak mój ojciec może sprzedać coś po Matce? Ja bym w życiu nie sprzedała niczego co należało do mojej Mamy! On tam się wychowyał, ja bym tam mogła moje dzieci wychowywać!

Gość gość
up

Gość gość
Nie nudz łaska Babcia jeszcze żyje Spadkobiercy, a nie ty zadecydują co robić Tak czy siak ktokolwiek będzie chciał sprzedać, musi spłacić drugiego spadkobiercę Ty co najwyżej możesz sie pomodlił za babcie i nie zawracać nam doooooopy