Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z hybrydami. Dlaczego odpadają?

Polecane posty

Gość gość

Witam, a więc mój problem nie daje mi spokoju, ponieważ jakis czas temu zakupiłam zestaw do manicure hybrydowego z allego.. i paznokcie trzymały się aż 2 dni :( Koleżanki namówiły mnie bym kupiła inne lakiery a przede wszystkim baze i top.. A więc tak zrobiłam tylko że dalej paznokcie nie wytrzymują wiecej niż tydzień. Uważam, że wszystko robie tak jak powinnam czyli pilnikuje paznokcie, kłade cienką warstwe bazy, lakier potem top i odtłuszczam , a one dalej jak na złość nie trzymią się. Co może być powodem.. jestem zdesperowana! Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje

Gość gość
a ile kosztuje taki zestaw?

Gość Jacyków 23 lata
Sztuczne pazury wyszły z mody w latach 90-tych :classic_cool:

Gość gość
Mój zestaw kosztował 130 zł, ale produkty wymieniłam na inne. Może być to wina lampy. Nie zgodze się z tym że manicure hybrydowy to sztuczne pazury. Tym bardziej że ja maluje paznokcie tylko na kolory beżowe, więc napewno nie wygląda to sztucznie

Gość gość
masz pewnie lakiery niskiej jakości,

Gość rainbow_dash
to zalezy od plytki paznokcia.... jedni maja taka ze mogliby i miesiac nosic u innych zaraz odpada... co do jakosci to dobrze jest miec dobra baze i top a kolory moga byc byle jakie...