Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic zeby przyjela zaproszenie

Polecane posty

Gość gość

podejrzewam pewna dziewczyne o cos, ja rowniez jestme kobieta. chodzi o pewnego faceta, nie wazne, rzecz w tym ze ona zycie upublicznia na facebooku, wrzuca setki zdjec i widzac je mailabym odpowiedz na wiele spraw, co zrobic zeby przyjela zaproszenie do grona znajomych, jakie macie pomysly, od kogo przyjelibyscie zapproszenie??? kiedys jednej lasce wyslalam fan club zwierzat, przyjela ale byla glupia, ta wydaje sie sprytniejsza...zalozylam konto ze ''pomagajmy zwierzetom'' haha do innej wyslalam zapke z wymyslonego konta ze nieby nazywam sie tak smao jak ona i dalam na profilowe zdjecie jakiejs starej babki, zeby pomyslala ze jakas ciotka z ameryki ja zaprasza ktorej ona nie zna :D ta byla cwansza i odrzucila zaproszenie...jakie konto zlaozyc zeby laska o ktorej pisalam powyzej pryzjela zaproszenie? jest mloda, ma bloga modowego w sieci, mieszka w hiszpanii, tyle o niej wiem

Gość gość
jakies pomysly ? :)

Gość gość
ten psikulas justin bimber

Jak nie przyjmuje zaproszeń od nieznajomych to nic nie zrobisz - widać jest bystrzejsza od Ciebie ;)

Gość gość
Autorko jesteś głupia skoro sądzisz, że każdy przyjmuje wszystkie zaproszenia jak leci. Ja nawet nie przyjmuję zaproszeń od osób, które znam z widzenia, ale np. nie lubię ich :p i tyle. Aha no i skąd pewność, że upublicznia całe swoje życie na tablicy skoro nie możesz zobaczyć co udostępnia :/?

Gość gość
Zrób stronę jakiejś znanej modelki i pododawaj. Tzn. może nie jakiejś top, tylko popularnej wśród blogerek modowych.

Gość gość
bo kiedys miala odblokowana galerie, 1000 zdjec. Teraz zablokowala ale widnieje numerek z liczba zdjec: 3000 iles ;] odrzucily inne dziewcyzny, kiedys jednej tak zrobilam na nk, miala 16 lat i byla naiwna, druga na face odrzucila niedawno, a do tej sprobuje pierwszy raz, ona ma bloga modowego, moze cos z tym powiazane?

Gość gość
tak, z modelka blogowa to moze dobry pomysl...

Gość gość
hahahha pomyslowa jesteś :D to może do kolekcji dodaj profil jakiegoś modela ze niby na sesje :D :P