Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka66666

Szwagierka wywyzsza sie. Nie znosze jej.

Polecane posty

Gość lolitka66666

Moja szwagierka dokuczala mi jak bylam w ciazy. Wiadomo kobiety nie zawsze dobrze sie czuja. Bardzo wymiotowalam i bolal mnie kregoslup.Do tego bylam ospala i w kiepskim nastroju.W pierwszych tygodniach plamilam. Moj maz byl za granica. Poszlam do lekarza GP w UK ale ten mi nie pomogl. Wiec poprosilam szwagierke zeby ze mna pojechala do polskiej kliniki.Szwagierka zaczela mi mowic ze takie plamienia to norma i ze panikuje.Jak wrocil maz to pojechalam i okazalo sie ze niski poziom hormonow powodowal ze plamie. Dostalam leki. Szwagierka stwierdzila ,ze to pewnie naciagacz. Bylam wsciekla. W trakcie ciazy kilka razy zle mnie potraktowala. Nie rozumiala wielu moich dolegliwosci i ciagle negowala co mowie. Dzis mam dziecko. Mala jest zdrowa choc na poczatku byly powazne problemy. Szwagierka jako pielegniarka nie praktykujaca potrafila mi tak dop******ic swoimi madosciami ,ze myslalam ,ze zejde. Np. malej 3 tygodnie nie odpadala pepowina wiec szwagierka stwierdzila ,ze zababralam jej to i ze to moja wina i ze malej jelita widac.Padlam !!! Mala miala asymetrie ulozeniowa wiec bylo jej trudniej z przekrecaniem sie na boczki ,siadaniem ale to wszystko minelo.Fizioterapelta wyjasnil mi ze wszystko jest w normie i na czas dziecko nie musi siada , mowic i stac.Ona ma swoje tepo.Szwagierka powiedziala ,ze dziecko jest opoznione w rozwoju i mulowate. Wierzcie mi mialam ochote ja ******** w leb. Dzis ona sama jest w ciazy i dalej sie wymadza ,ze dziecko chorobliwie jest do mnie przywiazane, ze zle karmie,ze za pozno wychadza jej zeby,ze jeszcze nie chodzi.Moje dziecko ma 13 miesiecy.Nie widze nic zlego w jej rozwoju.Jest wesola, wszystko zjada,raczkuje.Ludzie jak uteperowac szwagieke i jej madrosci.

Czy musisz mieć kontakt z tą wredna osobą?1 Będąc na Twoim miejscu odizolowałabym się od wrednej istoty.Nie masz wokół siebie kogoś życzliwego?.

Gość gość
kopnij jej w dóópe i wywal za drzwi kretynke

Gość gość
czy ona jest Polka?

Gość lolitka66666
Ona jest polka maz tez.Przez okolo 3 lata razem mieszkalismy.Ale jak zaszlam w ciaze to wynajelismy dom.Chociaz plan byl taki z zostajemy. Ale doszlo do sytuacji ,ze zaczela sprzeczac sie ze mna o glupi tmat i urzadzila awanture przy znajomych. Wtedy jej powiedzialam ,ze zmieniam zdanie.Dzis juz nie mieszkamy z nia.Ona kupila dom. Nigdy jej nie zazdroscilam z reszta ciezko pracowala na to. A ta obnosic sie zaczela ,ze juz zrobila pokoik dla swojego dziecka ,ze kupila porzadny wozek i lozeczko. Ja mam turystyczne.To sa glupoty ale jak sie nazbiera tego to zaczyna wkurzac. Wiem jedno ,ze zaczyna jej sie zbierac u mnie i to bardzo czekam tylko na odpowieni moment . Ona jest w 7 miesiacu ciazy wiec nie mam zamiaru powiedziec czegos a potem byc winiona za ewentualny wczesniejszy porod.Ale mysle ,e zerwanie kontaktow z nia jest bardzo blisko.

Gość gość
no to zerwij kontakty, a innym nie zawracaj gitary. Tak naprawdę wczytując się w ciebie , to aż bije po oczach zazdrość.

Gość lolitka66666
Akurat tu sie nie zgodze. Raczej jej nie zazdroszcze i to raczej byla by ostatnia rzecz. Chodzi o to ,ze ona mnie probuje za kazdym razem ponizyc i siebie wywyzszyc pod kazdym wgledem.Chociaz wie ,ze nie ma racji. A poza tym gosciu nie musisz czytac moich postow jak ci sie nie podobaja a tym bardziej odpowiadac.