Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 walczyć czy oddać broń ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Od jakiegoś czasu czuję brak ochoty do życia, rzeczy które kiedyś robiłam błyskawicznie dziś stają się problemem. Samotnie wychowuje dwójkę dzieci ( męża nigdy nie ma ) Uczę się i ciężko pracuję. Wszystko to jeszcze jakoś się toczy swoim torem jednako od dłuższego czasu mam problem z wyjaśnieniem tego co czuję. Pracuję z dużo starszym mężczyzna którego już oskarżyłam o mobing. Uspokoił się dalej daje mi w kość ale już tak zwyczajnie. Najgorsze jest to, że gdy zostajemy sami czuje jak on zaczyna się plątać w dodatku jego pożądanie odczuwam ! i chociaż nie podoba mi się fizycznie i nie lubię go to zaczynam czuć to samo. W dodatku on to tez chyba już widzi. Proszę o opinię ludzi dorosłych. Czy dwie osobi stale ze sobą przebywające i nieprzepadające za sobą może coś do siebie ciągnąć ? Co to jest ? Pożądanie ? chemia ? ja go nie lubię jest moim przełożonym muszę go słuchać a on powtarza wciąż jedno i to samo. Dlaczego ja panią tak toleruję... ja mu na to to niech mnie pan zwolni i na tym się kończy.

Gość gość
Praca, dom , dzieci, typowa monotonia . Moim zdaniem szukasz odskoczni , nawet jakby na siłę . Daj sobie spokój i nei wmawiaj sobie czegoś czego nie ma .

Gość gość
pożądanie do 38latki po dwoch porodach? szczerze wątpię

Gość gość
oho, cos sie kroi :D

Gość gość
Właśnie sobie nie wmawiam. Podkreślałam, że zdaję sobie sprawę kto to jest jak również to że dał mi w życiu opalić ! i to nie źle. Więc uważacie że wszystko jest ok ? a to tylko problemy starzejącej się żony.

Gość gość
popalić*

Gość gość
A dlaczego Ty masz się bronic ? wypuść faceta niech się określi.

Gość gość
W synagodze kontrola z urzędu skarbowego. Kontroler bardzo chce zagiąć rabina i pyta: - A co robicie z niedopalonymi resztkami świec? - Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do producenta i raz w roku przysyłają nam świece za darmo. - Aha.. Po chwili namysłu: - A co robicie z okruszkami chleba po jedzeniu? - Wszystko skrzętnie zbieramy i wysyłamy do piekarza, w zamian raz w roku dostajemy bochenek chleba za darmo. - Aaa.. Myśli, myśli i w końcu: - A co robicie z tymi wszystkimi napletkami po obrzezaniu? - Wszystko skrzętnie zbieramy, wysyłamy do Urzędu Skarbowego i raz w roku przysyłają nam h**a na kontrolę.

Gość gość
hahaha ładnego ?