Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Heartless_Bitch

Jestem zakochana w wirtualnej kumpeli hetero

Polecane posty

Dzieli nas odległość. Wystarczy mi zwykła znajomość, ale czy zawsze tak będzie? Czy to mnie nie zniszczy? Na razie cieszę się, że w ogóle z nią pisze, daje mi to radość, ale taka miłość jest bez sensu i boję się, że za jakiś czas mogę zacząć źle to znosić. Mój komentarz został potraktowany jako spam, więc resztę napiszę w częściach. Nie chcę z nią zrywać kontaktu, bo jest mi najbliższą osobą, jedyną na której mi zależy. Ona mnie nie kocha i dlatego chciałabym się odkochać, ale chyba jest to niewykonalne. Na razie psychicznie się trzymam, martwię się tylko, ile czasu to potrwa. Co o tym myślicie? Macie jakieś rady?

Dzieli nas odległość. Wystarczy mi zwykła znajomość, ale czy zawsze tak będzie? Czy to mnie nie zniszczy? Na razie cieszę się, że w ogóle z nią pisze, daje mi to radość, ale taka miłość jest bez sensu i boję się, że za jakiś czas mogę zacząć źle to znosić. Nie chcę z nią zrywać kontaktu, bo jest mi najbliższą osobą, jedyną na której mi zależy. Ona mnie nie kocha i dlatego chciałabym się odkochać, ale chyba jest to niewykonalne. Na razie psychicznie się trzymam, martwię się tylko, ile czasu to potrwa. Co o tym myślicie? Macie jakieś rady?