Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Było miło

JAKIE W TYM ROKU MODNE SĄ SUKIENKI KOMUNIJNE?

Polecane posty

Gość gość
Kingaaaa11 2014.02.02 Jakie sukienki modne?! Dużo kasy na imprezke?!! Na manicure, makijaż, fryzurę też już ją zapisałaś?! Przecież to nie pokaz mody ludzie w d.pach Wam się już całkiem poprzewracało?! Kiedy ja szłam do komunii każda z dziewczyn miała prościutką albę wszystko skromnie...szkoda, że jesteście dorosłymi ludźmi, mniej rozumu niż dziecko :/ x Dokładnie. Epokowy pustak założył temat.

Gość gość
gość 2015.09.18 Jak się widzi taki temat wątku, to nóż się w kieszeni otwiera.. X Masz rację.

Gość
A czy komunia to jakaś rewia mody? Chyba chodzi w niej o coś innego... :O W mojej parafii był bardzo mądry ksiądz, który postanowił ze wszyscy będziemy mieć jednakowe alby.:P

Gość gość
W mojej parafii było tak, że dzieci miały mieć jednakowe stroje komunijne i rodzice decydowali jaką firmę wybrać. Jeśli ktoś chciał to mógł się wyłamać, ale raczej nie było chętnych. Stroje kupowaliśmy w firmie Frances z lublina i mogę ją z czystym sumieniem polecić. Wszystko realizowane terminowo, nie było problemów z przymiarkami czy poprawkami

My kupiliśmy albę komunijną, bo takie każdy miał mieć. Taką wybraliśmy http://www.alba.poznan.pl/ Ładnie wygląda :) mam nadzieję, że będzie dla drugiego synka, za dwa lata ma komunię :)

Gość AnkaWijak
strasznie to wszystko napuszone tiulami w kosmicznych cenach, aż mi słabo... Komunia to nie ślub. jak przeglądam poprzednie posty to jestem załamana, nie wystarczy coś prostszego? www.imged.pl/sliczna-sukienka-komunijna-dziewczeca-do-komunii-16775113.html www.dmdmoda.pl/komunia-2017/80-suknia-amelia.html

Gość marawstala
Pewnie alby : )

Gość gość
To pytanie utwierdza mnie w przekonaniu, że katolicy to bezrozumne stworzenia. Pełne pychy, hipokryzji i nie mające pojęcia o tym w co wierzą. Wszystko na pokaz. Gardzę tym strasznie.