Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkabiedronka

Nudzi mi sie

Polecane posty

Gość ilonkabiedronka

Co robić??? Sama jestem. Nie chce mi sie czytac ksiazek, filmy w tv nudne, co tu robić w taka niedziele??? Propozycje jakies?? ...

Gość gość
Kiepskie lecom, okomp sie ,majtki rajtki wypirz , smiglem se zakrec kurze poscieraj gary umyj. Roboty masz do rana ci starczy

Gość ilonkabiedronka
Wykąpałam się rano, wykremowałam itd, nudzą mnie Kiepscy i inne badziewskie seriale i filmy, kurze ścierać w niedziele nie będę - od tego mam dni powszednie. W dodatku sama siedze, ani z kim pogadać ani wyjść. No nie mam kompletnie pomysłów co by tu robić ... :O

Gość gość99
idź do biedronki :)

Gość gość
Otóż Kiepscy są jednym z najlepszych seriali, bo to nie jest serial a satyra i wyśmiewanie się z min. Polskiego rządu i gospodarki rynkowej - ale o tym wiedzą nieliczni.

Gość gość
A nie chciałbyś by ktoś przyszedł i Cię porządnie w******** tak byś nie dała rady się ruszyć ?

Gość ilonkabiedronka
Oooo ch**e w morde no no cóż za propozycja :D przecież mówie, że sama jestem ... to niby jak ?? haha biodronka w mieście, a ja na wsi siedzę, wokół stodoła i las :D

Gość gość99
to masz problem xD a tak na serio to posłuchaj muzyki czy coś :) możesz też siedzieć na kafe. Zależy co lubisz robić

Gość ilonkabiedronka
przeglądam filmiki na temat malowania brwi, oczu więc mam zajecie juz ktore sama sobie znalazłam :)