Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słuchajcie ludziska chce sobie sama w domu wycieniować włosy ! prosze o porady

Polecane posty

Gość gość

mam włosy do łopatek, proste, ciężkie, niegdyś bardzo geste, jednak ostatnio wypadały mi garsciami, do tego elektryzują się, mam zamiar sprawić by były lekkie i ladnie się układaly, proszę nie piszcie żebym poszła do fryzjerki i wysyłali mi kasę, bo ja nie chce isc do fryzjerki i pieniadzę nic nie zmienia, chce sciac je sama w domu, czy ktoś z was to robił? widzialam filmy na yt. ale były skomplikowane i niektórym nie wyszło

Gość gość
a zaraz zalozysz temat, ze spiertolilas wlosy i co masz robic

Gość gość
oj nie rob tego.. Będziesz żałować, ja się bawiłam w cieniowanie sama w tamtym roku i do tej pory żałuje jak nie wiem.. lepiej idz do fryzjerki.. Co innego konce samemu w domu a co innego cieniowanie..

Gość gość
mogłabyś coś więcej napisać, czemu żałujesz? ile cm ściełaś? ile miałaś? ja mam dość długie, podetnę tylko końcówki (około3-4 cm ) nikt się nawet nie zorientuje jak coś spieprzę:P

Gość gość
oj, pociecie koncowek- spoko. Cieniowanie- nie polecam. Miesiacami wygladalam jak skonczona kretynka. Nigdy wiecej :P

Gość gość
może wcale nie było tak źle? ja sobie pociapałam w gimbazie - niektórzy mówili,że fajnie to wygląda - tyle,że wyszło asymetrycznie ;( a teraz już umyłam głowę, zaraz użyję prostownicy, włosy w kitkę i CIACH :D a ten filmik widziałam już wczesniej, ale tak jak pisałam - dla mnie za skomplikowany