Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

le1981

pusty pecherzyk płodowy

Polecane posty

Czy jest możliwy wysoki wynik beta( 124539,33) przy pustym pęcherzyku,od zapłodnienia minęło dokładnie 4tyg.5dn. Mam nieregularne okresy od 32do 34 dni. Moze mi ktoś powiedzieć jakie są objawy pustego pęcherzyka. Albo po jakim czasie od stwierdzenia wyspepuja. pomocy

Gość gość
32-34 to są miesiączki REGULARNE, beta jest na tyle wysoka, że powinno być widac zarodek, możesz poczekać jeszcze tydzień, a najlepiej jeszcze raz zrób betę i powtórz po 48 godzinach

a wiesz moze po jakim okresie wystepuja objawy pustego pechrzyka i jakie są

i jeszcze jedno czy jest mozliwy tak wysoki wynik przy pustym pecherzyku

Gość gość
objawy to krwawienie, bóle brzucha i skurcze, powinnaś poczekać do 6 tygodnia żeby ostatecznie mozna było twierdzić, że ciąża się nie rozwija

Gość gość
Nie ma objawow palo

Gość anusza31
Objawy pustego pecherzyka sa takie same jak w ciąży!mdłości bolace piersi i takie tam! Mówią że w początkowym rozwoju ciąży nawet Beta dobrze przyrasta!mam nadzieje że wszystko dobrze się skończyło!

Gość gość
U mnie stwierdzono pusty pęcherz plodowy i kazano czekac na krwawinie a jak wystąpi to założyć podpaskę. Dzis mam córke 5 letnią. Spokojnie czekaj.Napisz tylko czy masz mdłości?

Gość gość
Nie ma objawów. Miesiączka się zatrzymuje, robisz test, hurra! Udało się. Robisz betę, wysoka, ładnie rośnie, ale lekarz widzi tylko pęcherzyk i na tym zostaje.. U mnie czekali do 9 tyg i pęcherzyk sobie urosł, ale zarodka nie było :( Coś się stało na etapie podziału komórkowego i się wchonął. Beta Ci będzie rosła, będzie wysoka bo pęcherzyk rośnie. Nie wiem do jakiego etapu może wzrosnąć.. Mnie oczyścili w 9 tyg5dn