Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy facet jakiego spotykam olewa mnie albo chce seksu

Polecane posty

Gość gość

... Może dlatego, że nie jestem zbyt ladna, a mowi sie ze przyszla powazna partnerke faceci wybieraja m in po twarzy..? Figure mam za to niezla, wzrost 173, ladne nogi, lekkie wciecie w talii, fajny biust. Za kazdym razem, kiedy nawet rozmawialo mi sie swietnie, to faceci i tak albo mnie olewali, albo inne co mniej inteligentne jednostki chcialy tylko seksu (doslownie f****ng friend proponowali) Mam tego dosyc!! Naprawde chcialabym znalezc kogos wartosciowego i fajnego, a tutaj nic.. ciagle klapa. Interesuje sie mnostwem rzeczy, mozna ze mna porozmawiac na poziomie, ale to najwyrazniej nie wystarcza. Sama na wyglad praktycznie wcale nie patrze, zdarzalo mi sie miec mniej urodziwych, ale za to inteligentnych partnerow. Bylo ich 2 w czasie calego 26 letniego zycia. I ubieram sie normalnie, nie nosze nawet dekoltow, bo ich nie lubie. Przepraszam za brak polskich znakow, ale jestem w Anglii

Gość gość
wow, to identycznie jak u mnie niemal, przy czym nie mialam ani jednego normalnego partnera, jestem od ciebie rok starsza i 2 cm wyzsze, cycki tez mam dobre (80D) i wciecie w talii. mnostwo zainteresowan, i niemal identyczne relacje z panami, albo leca na mnie tacy ktorych ja nie chce, albo chca seksu, albo mnie nie zauwazaja - ci ktorych akurat ja chce

Gość gość
No widzisz, ja z ostatnim partnerem rozstalam sie.. hmm, 2 lata temu bedzie, bylismy ze soba 5 miesiecy.. nie wyszlo. To juz byl jednak taki zwiazek ciut na sile. Wczesniej jak mialam 22 to bylam z innym 1,5 roku, byl ciekawym facetem, ale za duzo nas dzielilo. Generalnie 4 procz tego naprawde mi sie podobalo i zaden nie byl zainteresowany.

Gość gość
Up

Gość poszukuję miłości
173 to Tyka i żyrafa. Z taką bym się nie umówił. Drobne kobiety rulez!

Gość gość
to moze ty sobie takich sama wyszukujesz???????????

Gość gość
do poszukuję miłości musisz być niewyrośniętym facetem z kompleksami, pewnie 150 z kapeluszu, wysokie dziewczyny są najlepsze, dla prawdziwych facetów, którzy zaczynają się od 185 cm w górę:)

Gość gość
Ta, mowicie tyka, a potem slinicie sie na widok długich nóg :p

Gość gość
. Ja sie staram wybierać inteligentnych i takich z którymi sie dogaduje..

Gość gość
.

Gość gość
:)

Gość gość
zapomniała wam jeszcze dodać, że ma 173 cm wzrostu i ważę 96kg, ale naprawdę jestem ładna :P

Gość gość
podasz region w którym mieszkasz? :) strasznie spodobało mi się to co napisałaś :)

Gość gość
Podszyw z 22:56... Małopolska.

Gość gość
A w Anglii okolice Southampton

Gość gość
Pewnie dlatego, że "nie jesteś zbyt ładna" a figurę masz niezłą ;)

Gość gość
ja jestem za to ladna-symetryczna twarz, piekne dlugie wlosy ciemne ale figure mam nie bardzo-165,65 kilo sytuacja identyczna:o jak u autorki

Gość Wolny ptaszek_
a czy na kafe jest taka możliwość by poznać dziewczynę?? nie wierzę w to, więc czy jest sens by tu szukać swojej miłości??

Gość gosciowa
zacznijcie myslec o tym jaki "sygnal" wysylacie ;)

Gość gość z 2306
niestety, to praktycznie druga strona wyspy :)

Gość gość
Ja w internecie nie lubie poznawac facetow.... Czyli reasumujac nie mam szanse na staly zwiazek ze wzgledu na mniej urodziwa twarz? Swietnie, ide sie pochlastac:)

Gość gość z 2306
w porządku:) podobnie jak ty siedzę na obczyźnie i czasem doskwiera mi samotność. też nie jestem zwolennikiem poznawania ludzi przez internet :D ale temat mnie zaintrygował i odpisałem w taki a nie inny sposób pod wpływem tego właśnie zaciekawienia :)

Gość gość
ja miałem jakos odwrotnie ,większośc dziewczyn które spotkałem dziwnie szybko wskakiwała mi do łóżka,chociaz wcale o to nie zabiegałem

Gość gość
I ty oczyuwiscie korzystales z kazdej nadarzajacej sie okazji? ^^ no, ja tam nie chce, zeby tabun facetow chcial mi wskoczyc do lozka.. ale chociaz Ci, ktorzy mi sie podobaja

Gość gość
:)

Gość gość
Droga Autorko, Ja jestem z Southampton mam 29 lat i mam 182 cm wzrostu :) napiszczesc@interia.pl czekam na maila.