Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam luteine od kobiety z forum i chyba mnie oszukała, jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość

i na pewno coś zrobie w tej sprawie, bo mam dośc oszustek, tylko co można zrobić zgłosić na Policje? pieniądze przelane na konto więc dowód jakiś mam

Gość gość
To po co ,w zyciu od nikogo bym nie kupila zadnego leku jeszcze przez neta haha,idiotka jestes i tyle,luteina na recepte 4 zlote placilam

Gość gość
skoro kupiłaś ją nielegalnie, to uważaj, bo też mogą cię pociągnąc do odpowiedzialności

Gość gość
Nie wiem czy coś zrobisz, ale przeraża mnie to, że można leki dla siebie albo dziecka kupować przez internet, a jeszcze gorzej - u jakiejś anonimowej baby.

Gość gość
Dobrze ci tak. Leki kupuje się w aptece

Gość gość
ehh myślisz ze policja zajmie się taką błachostką ? nie sądzę ! oni nie są od tego !

Gość gość
Do jakiejs tam kwoty jest "mala szkodliwosc spoleczna" i nic jej nie zrobia. Naprawde bylas tak glupia, aby obcej babie, z neta gdzies tam, kase wyslac? :D Hahahahhaah!!!!

Gość gość
jak mozna brac leki z niewiadomego zrodla i do tego bez wskazań?? Jakbys potrzebowala luteiny to by ci ja lekarz przepisal.

Gość gość
Ale po co kupowac luteinę od kogoś, płacic drożej i jeszcze za przesyłkę. Przecież jak c***otrzebna, to lekarz ci by wypisał receptę i w aptece jest za kilka złotych.

Gość gość
Jeszcze pochwal się ile :D

Gość gość
za ile kupilas ta luteine??? przeciez ona kosztuje 3zl w aptece

Gość gość
na Policje zgłosze na pewno, może i szkodliwość małą jednak gdziś to odnotują przynajmniej jej dane kto wie możliwe że takich jak ja będzie więcej wtedy coś zrobią, a czy mnie pociągną do odpowiedzialności to nie wiem to ona się ogósiła a ja poprostu odpowiedziałąm na ogłoszenie to ona zaoferowałą leki które się sprzedaje na recepte, zresztą chodzi o luteine nie o narktyki, na Policje na pewno zgłosze bo mam dosyć oszustek, sama nikogo nie oszukałam i zrobie to dla zasady, pezecież mam dane konta a Policja musi odpowiedzieć na każde zgłoszenie

Gość gość
3 zło to jak jest refundowana, a bez refundacji jest dość droga

Gość gość
"Policja musi odpowiedzieć na każde zgłoszenie" :D Aaa... tak, odpowiedza ci "postepowanie umorzone, ze wzgledu na mala szkodliwosc spoleczna" :D I tyle.

Gość gość
no tak jeżeli byłam jedyna to jasne jednak jeżeli takich kobiet było więcej to może coś zrobią, dla zasady i tak zgłosze, a potem zobaczymy, napisze na tym forum jak się potoczyło, zgłosić zgłosze napewno i jeszcze napisze wam imie i nazwisko nie tylko na tym forum ale też na innych niech oszustka ma za swoje

Gość gość
No, to dawaj to imie i nazwisko :D Po co straszyc? Napisz i tyle.

Gość gość
Chcesz se gowna narobic to śmiało :D

Gość gość
trudno, trafiła na wredną po co oszukiwać,

Gość gość
Aaaa ja nawet nie próbowałam sprzedawać, bo wiem, czym to się może skończyć :D A nie wiecie, gdzie leki, które się kupiło a nie chce się zużyć można "odsprzedać"? Mam zastrzyk hormonalny, którego nie wykorzystałam i nie wiem co z nim mam zrobić.

Gość gość
kończy się dobrze jak obie strony są uczciwe gorzej jak trafiasz na oszustke