Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczesne kobiety zmieniaja facetow jak rekawiczki

Polecane posty

Gość Hit czekoladowy
No ok, a jakie kobiety Ci odpowiadają?

Gość gość
:( szczery potrafi kochac

Gość gość
zawsze szczery Większość tych 20+ to imprezowiczki x dzieciaku, czy czasem zastanawiasz sie co pleciesz? rozumiem, ze chcialbys trzymac sie za raczki i recytowac wiersze bo taniec jest fuj x Gdzie kretynie piszę, że taniec fuj?! Wszystko z umiarem. Jak tobie staruchu podobają się takie laski co pijane zaczepiają facetów i w każdy weekend wracają schlane to bierz się za nie zamiast tu siedzieć.

Gość do staszka
jak ty lubisz opalone na solarze imprezowiczki na poziomie kiepskiej zawodowki, ktore sluchaja techniawy to twoj problem

co pijane zaczepiają facetów i w każdy weekend wracają schlane x i takich wlasnie jest wiekszosc tak? interesujace, masz inne ciekawe spostrzezenia?

Gość gość
ZS też gustuje w solarach

Gość gość
solary i pijane dla szczerego? ale porazka :O :classic_cool: skreslam szczerego z potencjalnej listy na TAK

Gość gość
Jestem studentem i widzę jakie są studentki. Bywam na wielu różnych imprezach i wiele kobiet same na trzeźwo nie zagadają a po pijaku zagadują i to tak paskudnie, że nawet się na nie patrzeć nie chce.

Jestem studentem i widzę jakie są studentki x rozumiem, faktycznie autorytetem az bijesz po oczach, czyzby teologia?

Okej, studentki imprezują faktycznie koniec świata. A co mamy robić mając 20 lat? Szukać męża i planować ciąże? Litości.

Gość gość
a no mozna :) jak sie chce to wszystko mozna potencjalnie mogles ...ale skoro nie trafiam w twoje gusta to, musze cie skrelic 😭

no wreszcie normalna osoba x mysle, ze 20 letnie kobiety powinny codziennie dziekowac za swoja cnote i czekac na prawika na bialym koniu :-)

Gość gość
inżynierka elektrotechnika spec odnawialne źródła energii a ty pewnie nawet podstawówki nie skończyłeś co?

przedstaw mi zatem swoje zdanie na temat przyszlosci odnawialnych zrodel, jak przewidujesz rozwoj tej technologii w ciagu 20 lat? chyba masz jakies przemyslenia prawda? bo o kobietach to jakby juz sie wypowiedziales, stala sie jasnosc, odnawialna :-)

Gość gość
tak powaznie to nie napisze co mysle o dziewczynach typu opalona blondi z nogami do szyi, po kilku drinkach :) jak nic z przyjemnoscia pograja w bilarda :) a wychodzac rano, po nocy od przypadkowego kija :) zapomna zabrac se stolu...blyszczyka :) o tak po krotce

Gość gość
to bylo z przymrozeniem oka powaznie raczej tu nie bywam :)

Gość do staszka
ciebi studentka by nie chciala, wiec zostaja ci tapeciary po zawodowce sluchajce disco polo.

Gość gość
tak bo widze ciebie i az mi drga z wrazenia :)

ciebi studentka by nie chciala x wciaz mowimy o tej studentce, ktora caly czas imprezuje i wraca pijana do domu za kazdym razem??? wiem, podchwytliwe pytanie, przeciez innych studentek nie ma :-)

Gość gość
slowik w zimie spi :) i nie wiem czy warto ci sie czepiac ortografii, skoro temat gorracy i namietnie pachnacy