Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaeTywae

Myslalam sobie dzisiaj po kazaniu o Swiadkach Jehowy

Polecane posty

Gość PrawaeTywae

Bo mysla ze beda zbawieni a po smierci czeka ich taki szok :( Podobnie wyznawcy innych falszywych doktryn. Dlatego trzeba sie modlic o przebudzenie.

Gość Ekscentryczna
Do mnie kiedyś przyszły takie dwie, nauczały mnie, że po śmierci nas wszystkich zgładzi a ich rydwanem zabiorą do nieba, w dzień końca świata mają się wybrać na Jasną górę i stamtąd pójdą do nieba- autentycznie, byłam na takim kacu, że zaczęłam się im śmiać prosto w twarz i powiedziałam, żeby więcej do mnie nie przychodziły bo ich nachodzenie mnie w moim prywatnym domu nie zmieni poglądów na pewne kwestie, więc niech nie marnują czasu, od tamtej pory mam spokój. W sobote chodziły znowu, -15 a Ci z małymi dziećmi pare godzin na mrozie- dajcie spokój. :D

Gość PrawaeTywae
Tak, Swiadkowie wierza ze beda zbawieni, ze ich nauki sa jedyne sluszne, ale niestety tkwia w okropnym bledzie... Ale chyba zaczynaja sie przebudzac, bo juz nie przybywa ich tak jak dawniej. Wielu odchodzi.

Gość gość
W okropnym błędzie tkwi każdy, kto wierzy w jakiegokolwiek boga. Wiara w boga to urojenie i choroba psychiczna.

Gość PrawaeTywae
Cóż... To twoja opinia. Ale moje slowa jeszcze kiedys sobie przypomnisz :) Albo gdy poznasz Jezusa i nawrocisz sie, albo gdy go odrzucisz i zostaniesz potepiona.

Gość gość
jedni fanatycy potępiają drugich, dobre

Gość PrawaeTywae
Alez smiej sie dalej, wysmienity humor niech cie nie opuszcza, bo po smierci, w piekle juz tak ci dopisywac nie bedzie :)

Gość gość
Piekło to jest tu na ziemi, a ludzie są tegoż Piekła Aniołami

Gość PrawaeTywae
Na ziemi pieklo maja ci ktorzy je sobie zafundowali :) Ale zawsze to mozna zmienic, po smierci juz zmienic nie da rady.

Gość martyna 33
Świadkowie nie uznają Jezusa.A przecież TYLKO Jezus jest drogą do Boga.I TYLKO w Jezusie jest Zbawienie

Gość gość
Mylisz się. Oczywiście, że świadkowie Jezusa uznają jako drogę do zbawienia. Co wy ludzie za bzdury wypisujecie. Czemu na temat świadków najczęściej wypowiadają się ci co najmniej wiedzą?