Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukili

3 randki i nic

Polecane posty

Gość kukili

Chłopak nawet za kolano mnie nie złapał, nie pocałował, nic... a tera się nie odzywa... Twierdził, że bardzo mu sie podobałam...

Gość gość
chyba mu sie nie podobalas jednak. Nie mowie zraz o pojsciu do lozka, ale jakbys mu sie podobala to powinien cie dotykac. pewnie gej albo mu sie nie podobasz

Gość gość
lol z porządnego mężczyzny robi się geja :( pewnie chciałybyście by was koleś wymacał?!

Gość kukili
hahah nie od razu wymacał, ale np namiętnie pocałował :-P Myślę, że raczej mu się podobałam, bo przyznał się, że obserwował mnie od dłuższego czasu, ale widział, że mam chłopaka... Później długo się starał żebym poszła z nim na 1 wszą randkę, ale nasze randki wyglądały jak kumpelskie spotkania... Więc zapytałam go ostatnio czy mu się podobam, odp że bardzo :-) i przestał się odzywać :-) A mówią, że kobiety ciężko zrozumieć ;-)

Gość gość
oni są dziwni....

Gość gość
a sama nic nie zainicjowałaś pewnie :p Kolejn******** c***a co sama nic nie zrobi tylko oczekuje, że facet się domyśli

Gość kukili
Jeśli chodzi o "te" sprawy to raczej nieśmiała jestem i wolę żeby to mężczyzna wykazał inicjatywę :-) Poza tym nie chcę wyjść na "łatwą", która sama rzuca się na faceta :-)

Gość gość
ale ty jesteś łatwa tylko wstydzisz się to pokazywać

Gość gość
Autorka chciała seksu już na pierwszej randce ale czekała aż facet ją sam w*****a

Gość kukili
jasne, skoro oczekuje, że facet mnie pocałuje lub przytuli to wg Ciebie "łatwość" to gratuluję!

Po prostu klamal. Nie podobasz mu sie i daj sobie spokój.

Gość kukili
a może w tym problem, że jestem od niego sporo starsza...

Gość hanusia681
spotykalam sie z facetem pol roku i nigdy nic nie bylo, raz tylko przez chwile potrzymal mnie za reke :-) pozniej w smsie napisla ze nigdy mnie nie pocaluje bo sie wstydzi :-) ja tez tak mam ze pierwsza kroku nie zrobie :-) teraz znamy sie juz ponad 3 lata i jak sie czasem spotkamy to nie bardzo mamy o czym rozmawiac ale za to np piszac to mamy sporo tematow i potrafimy pisac codziennie ;) wlasnie... jak tu zrozumiec faceta? ;)