Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura2014

Odwołane spotkanie z przystojnym nieznajomym

Polecane posty

Gość laura2014

Witam wszystkie panie :) Pracuje na nocki w weekendy, i gdy szlam zmęczona do domu zaczepił mnie pewien facet. Nie byłam w humorze na rozmowę ale ten przystojny nieznajomy rozładował napięcie. Był trochę wstawiony, ale tak jakoś fajnie nam się gadało ze wymieniliśmy się numerami. Myślałam ze nie będzie mnie pamiętał, ale po kilku dniach się odezwał i zaproponował spotkanie u niego w mieszkaniu albo na mieście. Umówiliśmy się na piwo na mieście. Dzień przed spotkaniem dostałam od niego smsa ze coś się stało i nie musi odwołać spotkanie aczkolwiek przez najbliższy czas nie da rady randkowac, i ze jestem bardzo słodka i to nic osobistego. Odpisałam ze nic się nie stało i ze mam nadzieje ze wszystko się ułoży. Problem w tym ze nie mogę przestać o nim myślec! Nie chce być nachalna i pisać do niego. Jakieś babskie rady? :)

Gość laura2014
Chce tylko dodać ze ten ktoś jest starszy o 8 lat, ale nie robi to dla mnie problemu.

Gość gość
daj sobie spokoj, dla mnie to bardzo dziwne, że chcial sie z toba spotkac u niego w mieszkaniu, nie uważasz? poza tym kobieto po co ci oblesny pijus co po pijaku zaczepia obce baby?

Gość laura2014
Było dziwne, przyznaje ale siedzieliśmy na schodach i nie mogliśmy przestać gadać. Mieliśmy wiele wspólnego. A jeśli chodziłoby mu tylko o seks nie wydaje mi się ze zaproponowały spotkanie na mieście.

Gość hejunia
pijus to po pierwsze a po drugie co robił całą noc i gdzie pił ?

Gość laura2014
Był w barze ze znajomymi i czekał na taksówkę do domu, ale skończyło się na długiej rozmowie.

Gość Gośćbla
Odezwij się i zaproponuj spotkanie ale jako kumple, nie randka.

Gość gość
tak, niech sama o niego zabiega i wskoczy mu do wyra... ale ja bym sobie dala spokoj z kims kto calą noc pił i nad ranem wraca do domu, a skoro przystojny to pewnie dziwek ma na pęczki. Może dlatego cię olał, bo byl z kims innym. Ech glupia ty glupia... ale walcz o niego, potem będzie płacz na forum, że mu nie zalezy

Gość gość
Jeju ludzie, a wy nie wychodzicie ze znajomymi na piwo, do klubow? Sama czasami rano wracam do domu, a to nie znaczy ze oblech ze mnie bo bylam na imprezie. Ludzie sie bawia i korzystaja z zycia. Ile on ma lat, ile ty?

Gość laura2014
Nie mówię że chcę o niego zabiegać i wskakiwać mu do łóżka. Chcę tylko się z nim spotkać i trochę lepiej go poznać.

Gość laura2014
Ja 20 on 28, mieszkam w Londynie od małego i też imprezuje do rana jak mam wolne. Trzeba korzystać z życia. :)

Gość gość
Zycie w wielkim miescie, fajnie ci. Moim zdaniem mozesz sie odezwac kiedys i zapytac czy ma ochotę na piwo. Nie odpisze - daj sobie spokoj, odpisze - zobaczysz co z tego będzie.

Gość hkjhkj
Zaproponuj seks - spotkanie gwarantowane

Gość gość
Napisz, a co co tam szkodzi.

Gość gość
Pewnie jakaś inna już mu dała. Widać, że to jakiś pijaczyna i podrywacz.