Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam wytłumaczyć rodzicom że nie chce wrocic na poprzednie studia

Polecane posty

Gość gość

bo zaczęłam nowy kierunek, tamtego nienawidziłam ,ale oni licza ,że od tego semstru zacznę znowu tamte bo mam taką mozliwość ( mam zaliczone 3 semestry), dobrze sie czuje na tym kierunku na ktorym jestem , tamten może jest bardziej przyszłościowy ,ale męczyłam się na nim :O

Gość gość
tzn oni liczą ,że teraz bede robić 2 kierunki... ale ja wiem ,że nie będę , tamte studia to był wielki błąd bo ledwo dawałam radę, a w zasadzie nie dawałam sobie rady,a poza tym czułam się zagubiona, nie miałam znajomych w grupie ,z kim pogadać bo same snoby tam były... a teraz jest inaczej, każdy jest mły , życzliwy, czuje sie jakbym odzyła

,ale oni licza x a rozmawiałaś? wytłumacz im, żeby Cię ten powrót unieszczęśliwił. przecież masz argumenty.

Gość gość
mam ,ale boje się ,że nie zrozumieją :O dlatego odkladam ta rozmowe ,ale zbliza sie kolejny semestr i musze z nimi pogadac... oni uwazaja ,ze to najważniejszy kierunek dla mnie ,a nie rozumieją ,że nie byłabym dobra w tym zawodzie bo bym go zwyczajnie nie lubiła ,a poza tym dlaczego mam popaść w depresje przez jakiś głupi kierunk studiów, a mało brakowało bym wpadła bo ciagle miałam dołki, nie mogłam ogarnąć materiału na nim, ciagle miałam poprawki albo warunki i ogólnie było do d**y

Gość gość
up