Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wolą młodsze

Polecane posty

Gość gość

Niektóre kobiety za Chiny nie mogą przyjąć do wiadomości, że w pewnym wieku przestają być seksualnie atrakcyjne dla mężczyzn. Takie są prawa natury. Kobieta najbardziej atrakcyjna jest w wieku 15-25 lat, jeśli o siebie dba może ten okres wydłużyć o kolejne dziesięć lat. To jest Wasz czas na ułożenie sobie życia i znalezienie stałego partnera. Jesteście ofiarami propagandy feminizmu. Ciągle słyszycie, że najważniejsza jest kariera zawodowa, edukacja, samorealizacja, to że takie sprawy jak małżeństwo, założenie rodziny można odłożyć na później. No właśnie okazuje się że nie można. Potem jest płacz, frustracja i poczucie przegranego życia. Kolejną destrukcyjną tendencją jest moda na związki rówieśnicze. Jest to wymysł ostatniego wieku i rozprzestrzenił się właściwie tylko w kulturze Zachodniej. Z tego powodu rozpada się masa związków. Chodzi o niedopasowanie wiekowe. Kobiety dorastają szybciej i starzeją się szybciej. 20-latkowie kiedyś zakochani bez pamięc***** 40-tce patrzeć nas siebie nie mogą i jest to całkowicie naturalne, bo są wtedy na zupełnie innym etapie w życiu i mają od tegoż życia inne oczekiwania. W żadnej innej kulturze tego typu związki nie cieszą się taką popularnością i słusznie, bo do niczego dobrego to nie prowadzą.

Gość gość
Wolimy młodsze - to prawda stara jak świat

Gość gość
ja mam meza starszego 15 lat , na poczatku bylo super, ale teraz sie zestarzal. i szczerze nieraz mam ochote na rowniesnika...

Gość gość
my też już wolimy młodszych :D 🖐️

Gość gość
to powodzenia, od dziś, mam to gdzieś, nienawidzę facetów, nie ułożyłam sobie z zadnym życia, i ch*j, kupię sobie wibrator

Gość gość
laski niestety tez wolą mlodszych facetów , czesto facet przed 50 tka juz nie chce nic robic... zero seksu, zero wspolnych chwil, zero wyjsc, zero spotakn z przyjaciolmi... najlepiej telewizor i kapcie.

Gość gość
zwiazek z mlodsza , fajnie :) ale za kilka lat , mężczyna starzeje się,przestaje byc sprawny sexualnie, rosnie mu brzuch , lysieje a laska nadal mloda ....wiec zostajecie oddani do lamusa i samotni z przegranym zyciem

Gość gość
i to prawda - my też wolimy młodszych

Gość gość
Nienawidzę facetów. :o

Gość gość
A ja kocham kobiety (młode) :)

Gość gość
mloda nie bedzie gotowac , sprzatac , ani prasowac, bedzie chcioala po dyskotekach lazic, po knajpach, po sklepach. ile to czlowiek wytrzyma...???

Gość gość
,,A ja kocham kobiety (młode)" - typowe. A jak przekroczy magiczną 30-kę to do śmietnika, po wielkiej miłości? Męska miłość jest c***a warta.

Gość gość
dlatego przeważnie spotykam się z dziewczynami 5-7lat młodszymi. krótkie znajomości, bo jakby nie patrzeć 20 latka ma w tych czasach kredki w głowie..ale i cycki fajne :D

Gość gość
facet w dzisiejszych czasach jest malo warty, dlatego wykorzystujmy ich , zabawmy sie i tez do smietnika...

Gość gość
Dużo prawdy jest jeśli chodzi o część na temat robienia kariery. Kobietom dużo trudniej pogodzić karierę z udanym życiem rodzinnym. Facet jeśli odniesie sukces to ma kobiety, chyba, że tego nie chce. Kobieta - niekoniecznie.

Gość gość
baba to taka bladz ze polezie tam , gdzie sa pieniądze ... same macie co chcecie...

Gość gość
,,dlatego przeważnie spotykam się z dziewczynami 5-7lat młodszymi. krótkie znajomości, bo jakby nie patrzeć 20 latka ma w tych czasach kredki w głowie..ale i cycki fajne" - nazwij jeszcze te ,,związki" pełnymi szczerej miłości, a utwierdzę się w swoim przekonaniu co do facetów i wartości ich uczuć.

Gość gość
my same mamy pieniadze, waszych nie potrzebujemy panie bladziu

Gość gość
Przecież mężczyźni umierają szybciej i szybciej tracą swoje zdolności seksualne. Mężczyzna po 30-stce nie ma już możliwości i chęci 20-latka. Myślę, że najlepiej wiązać się z mężczyzną trochę młodszym od siebie. Większa szansa, że się umrze w podobnym wieku i że seks dłużej będzie dobry. To co w mężczyźnie ważne, czyli większa siła fizyczna, sprawność niż u kobiet też z wiekiem przemija. Dlatego sportowcy szybciej kończą kariery, bo z młodymi mężczyznami 35-latek już sobie nie poradzi.

Gość gość
Baba po trzydziestce to stare pudło niestety i trzeba zmieniać.

Gość gość
jak facet chce p******* to do domu przyprowadzi stateczna, starsza kobiete, ktora ma cos w glowie, ale jak mu sie zachce mlodego ciala, to bedzie na boku posu wal i nikt , ani nic mu w tym nie przeszkodzi , bo teraz mlode dla kasy sie rozkraczaja , jak w kolejce po bulki rano...

Gość gość
Ja znam tyle samo ustawionych finansowo starych kawalerów, co starych panien, więc to z rodziną to bzdura.

Gość gość
Kobieta, która zrobiła karierę jeśli chce to może mieć masę młodych ciach. Madonna co jakiś czas zmienia młode ciasteczko i nie narzeka na brak następnych chętnych młodzieńców.

Gość gość
To nie chodzi o to ile starych panien i kawalerów zna jakiś gość z kafe. Były robione badania z których wynikało, że wśród kobiet na wysokich stanowiskach menedżerskich tylko 20% miało rodzinę

Gość gość
poleziecie , poleziecie dla kasy... same sie rozkraczacie jak facet przy forsie jest, a takie porzadne jestescie... znam duzo takich , lubią te prace , za kurtke z ochnika oststni jedna na caly tydzien mi sie oddala jak na wyjezdzie bylem. i co???? mloda 22 lata, ja 41. kurtka na przecenie 1299zł. moglem ile chcialem, i jak chcialem , a jakby doszly buty z Prima Mody , albo Kazara to anala by nie odmówila...

Gość gość
problem polega w ogole na definicji slowa milosc nie mozna jej dotknac, opisac ..rzeczowo ona nie istenieje wiec definiuja ja jedynie uczucia ktora nam towrzysza kiedy wydaje nam sie kogos kochamy..wiec tak oto facet odczuwajac pozadanie wobec nowej mlodej parnterki, ma chec czesto przebywania z nia, opiekowania sie nią nazywa to miloscia bo tak jest w kulturze przyjete ale on jej po prostu pozada

Gość gość
,,dlatego przeważnie spotykam się z dziewczynami 5-7lat młodszymi. krótkie znajomości, bo jakby nie patrzeć 20 latka ma w tych czasach kredki w głowie..ale i cycki fajne" - nazwij jeszcze te ,,związki" pełnymi szczerej miłości, a utwierdzę się w swoim przekonaniu co do facetów i wartości ich uczuć. x x w żadnym wypadku. to przelotne znajomości. generalnie ostatnio poważnie myślałem nad "niepoznawaniem" dziewczyny w tym wieku:D ale w dziwny sposób tylko takie mi się trafiają. nie kocham ich, spędzam z nimi miło czas :)

Gość gość
"Były robione badania z których wynikało, że wśród kobiet na wysokich stanowiskach menedżerskich tylko 20% miało rodzinę" To teraz napisz ilu mężczyzn na wysokich stanowiskach rozwodziło się z młodymi żonami, albo wcale ślubu z nimi nie brało, a za jakiś czas zmiana. Przecież oni nie zakładają rodzin tylko co jakiś czas zmieniają kobiety. Niektórzy przy tym płodzą sobie ciągle nowe dzieci, ale jak zmienią kobietę to już ich nie wychowują, tylko płacą alimenty.

Gość gość
Co to w ogóle za argument, że kobieta żyje dłużej więc powinna brać młodego. Praw ewolucji to nie obchodzi. Kobiety szukają przede wszystkim dostarczyciela zasobów, a starszy często ma ich więcej niż młodszy. Z kolei facet szuka młodego, płodnego ciałka, które zniesie trudy ciąży

Gość gość
ja lubie z mlodymi sie spotykac , moja zona ma 40 lat, nie jest juz dla mnie atrakcyjna , bo znam ja i mam od 17 lat. nudzi mnie. a jak mloda jest chetna, potrzebuje kasy to jest mila i taka prawda ze ja im prezenty one mi cialo. mlode piersi , mloda c**ka, tylek, lubie takie popykac, a mam jeszcze spore potrzeby, w dup..ie to mam co czuja. to uklad, ona seks mi , ja jej potrzeby zaspakajam - kurteczki, buty, wyjazdy , kasa na wydatki...