Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przed okresem boli was glowa?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie odkad biore tabletki anty.czesciej boli mnie Glowa,wiem ze to skutki uboczne ale zazwyczaj przed okresem i w trakcie mnie boli,ktoś tez tak ma?

Gość gość
Mnie boli dzien, dwa przed :) i nie biorę tabletek anty.

Gość tamtaa
mnie również boli głowa , ale tylko w pierwszy dzień okresu

Gość gość
Jak bylam w ciąży to przez cale 9miesiecy Glowa bolala mnie z 2 razy a na tabletach okolo 4 razy w miesiącu.

Gość gość
Tak, zdarza się że boli. U mnie raz jest lepiej a czasami to czuję się jakbym chorowała na jakąś śmiertelna chorobę- ból głowy tylko dopełnia całości czyli bólu wszystkich kości rozbicia i do tego jestem nerwowa strasznie.

Gość gość
Ja mam migreny. Boli mnie głowa tak 4 dni przed okresem przez dwa dni. Albo dopiero zaczyna w 1dc przez dwa dni. Trzy razy mi się zdarzyło że nie bolała mnie ani przed okresem ani w trakcie tylko dopiero w 5 dniu cyklu jak mi się@ skończyła i to już wolę jak mnie boli wcześniej bo wtedy 3 dni mam taką mega migrenę że na oczy ledwo widzę

Gość gość
Boli głowa jak diabli ale nie mam żadnych bólów brzucha. Ale i tak tabletkę na b głowy muszę wziąć bo nie da się funkcjonować. A do pracy trzeba iść

Gość gość
Ja też mam migreny, albo tylko aurę migrenową bez migreny na dzień-dwa przed okresem. To niestety częsty skutek uboczny antykoncepcji hormonalnej :(

Gość gość
Ja tesknie za brakiem bolu glowy z okresu ciazy,czasem rzucilabym w cholere te,pigulki,juz 2 dzien budzę sie z bólem glowy i oczu i wlasnie przed okresem jestem

Gość gość
Noooo i do tego brzuch:( A w ciąży było tak pięknie...

Gość gość
ja zmieniłam tabletki właśnie dlatego że w czasie przerwy miałam taak mega bóle głowy że zyć się nie dało..

Gość gość
Mnie boli, ale najczęściej w 2-3 dzień. tabletki pomagają tylko na kilka godzin, później znów boli. poza bólem głowy nie mam żadnych innych dolegliwości. I tabletek nie biorę.

Gość gość
Mnie jak boli Glowa to jestem nie do życia..dzien zmarnowany.