Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadangel98

ktorego wybrac?

Polecane posty

Gość Sadangel98

Sluchajcie, mam problem dla mnie wielkiej wagi i chce żebyscie doradzili mi co zrobic, tak wiec jakis czas temu zostawil mnie chłopak. Nazwijmy go K. Bylismy ze soba dosyc długo(ponad rok). Przezylam to bardzo, mialam zal do siebie, bo dowiedzialam sie po paru dniach ze ma nowa dziewczyne. Po jakims czasie nadal chodzilam przybita, ale pojechalam z kolezankami na ferie i poznslam tam super chlopaka. Jest starszy ode mnie o 4 lata, religijny, ułożony i wgl. Pokochalam go za to jaki jest dla mnie. Chodzimy ze soba od dluzszego czasu ,ale on mieszka w innym miescie i widujemy sie na imprezach czy tak o. Z moim ex bylo troche trudniej, bo pochodzi z innego kraju. Ostatnio napisal mi ze zerwal, bo mnie nadal kocha. Bo nie chcial zebym cierpiala z powodu ze jest tak daleko. Nie wiem co zrobic, obaj chca mojego szczescia, a ja musze podjac decyzje ;(

Gość po reformie refforma
Chęć uszczęśliwienia tej samej osoby bardzo zbliża. Powinnaś ich zapoznać.

Gość Sadangel98
Jeden mieszka za granica i nie przyjedzie do Polski, a to nie jest chyba dobry pomysł

Gość gość
Co to znaczy spotykać się tak o ??? Mickiewicz się biedak w grobie przewraca. :D A może pouczysz się do klasówki z matmy, bo cię do gimnazjum nie przyjmą....

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej