Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemJuzNic

Samotna w 18 urodziny

Polecane posty

Gość NieWiemJuzNic

Niedługo będę obchodziła 18 urodziny. Niby spędzę je z rodziną, ale trochę mnie to dołuje, bo wiadomo, że chciałabym je spędzić także z przyjaciółmi. Niestety nie mam nikogo. Dobija mnie oglądanie zdjęć z imprez moich dawnych znajomych- widać, że się wspaniale bawili. Jakoś tak się porobiło, że wszyscy mnie opuścili dlatego, że jako jedyna chciałam szczerości, Od 2 lat jestem sama. Już nie pamiętam jak to jest na imprezach, jak to jest się bawić. To frustrujące, bo kiedyś ludzie zabiegali o znajomość ze mną. ehh.. wiem, że muszę wziąć się w garść, ale ta samotność mnie już przytłacza. Nie wiem co robić w te urodziny.. pewnie pójdę i się upiję, Przepraszam, musiałam gdzieś to napisać.

Gość gość
a za co nas przepraszasz? kto chciał to przeczytał. spoko, upij się tylko głupstw nie narób :)

Gość gość
nie martw się,ja też nie mam przyjaciół.

Masz jakieś zainteresowania? Jak tak to zapisz się na jakieś kółko i może tam poznasz nowych znajomych? :D

Gość gość
Niedlugo skoncYsz szkole zaczniesx pewnie studia I poznasz nowych ludzi. Nie ma co plakac za starymi skoro Cie olali. Olej ich I baw sie dobrze, najwazniejsze to sie nie przejmowac:)))))

Gość NieWiemJuzNic
Właśnie w te urodziny chciałam przestać już zamulać i zacząć się cieszyć z życia, mieć w******* na tych, którzy odeszli. Te 2 lata już nie wrócą.. straciłam zbyt wiele czasu. Zainteresowania? Nie wiem. Kiedyś miałam ich wiele, ale ta cała sytuacja zabrała mi motywację do działania i rzuciłam wszystko.

Gość gość
masz 17- cie lat i chciala bys sie bawic ? - dziecko do szkoly idz, a nie na balety !

Gość NieWiemJuzNic
Co w tym złego, że chcę chodzić na imprezy? Jak nie teraz to kiedy? Właśnie od szkoły chcę się chociaż trochę oderwać, bo od dluższego czasu nic innego nie robię, tylko się uczę.

Gość gość
wiesz co zrob? w weekend najblizszy twoim urodzinom idz na jakas impreze na poziomie, moze byc fajny klub, ale nie taki typowy dance s**t. daj sie zauwazyc jakims chlopakom w twoim wieku i powiedz ze masz urodziny i nie mialas ochoty na impreze w domu. ktorys na pewno krzyknie glosne 'zdrowie solenizantki!' w obecnosci wszystkich :) a potem zobaczysz jak sie rozkreci. chrzan swoich znajomych, szczerych ludzi jest malo, dlatego musimy sobie radzic inaczej :) nie lam sie!

Gość gość
Zamknij się już idiotko bo zdechniesz na raka jeśli mnie wkurzysz

Gość NieWiemJuzNic
Z tego striptizu raczej nie skożystam haha. Staram się nie łamać. Może to i dobry pomysł z tym klubem, przynajmniej pare osób poznam.

Gość gość
pamietaj, nowe osoby to nowe zycie. jesli jestes zmeczona starymi znajomymi albo sie od ciebie odwrocili, zacznij od nowych ludzi. napisz jak sie bawilas w 18tke :)

Gość NieWiemJuzNic
skorzystam*

Gość gość
Mam podobna sytuację :/ skąd pochodzisz?

Gość gość
najlepsze propozycje, to zapisać się na kółko zainteresowań, drugie to iść na imprezę, sama... na pewno lepiej się poczujesz...

Gość NieWiemJuzNic
To zabawne, bo z Warszawy. Na nudę nie powinnam narzekać..

Gość gość
Trochę daleko szkoda :p

Gość gość
co w tym zlego pytasz - jestem od ciebie dwa razy starsza i wiem jak konczyly moje kolezanki ktore imprezowaly w twoim wieku, najczesciej bylo tak ze znalazly sobie tez "imprezowicza" pozniej zaszly w ciaze a na koncu zostaly samotnymi mamusiami bez ukonczonej szkoly i bez przyszlosci i perspektyw na normalne zycie- i nie mow mi ze ty jestes inna - haa ha ha ! - poprostu masz chec na rozrywkowe zycie na facetow alkohol i zabawa do rana - tyle w temacie

Gość gość
co w tym zlego pytasz - jestem od ciebie dwa razy starsza i wiem jak konczyly moje kolezanki ktore imprezowaly w twoim wieku, najczesciej bylo tak ze znalazly sobie tez "imprezowicza" pozniej zaszly w ciaze a na koncu zostaly samotnymi mamusiami bez ukonczonej szkoly i bez przyszlosci i perspektyw na normalne zycie- i nie mow mi ze ty jestes inna - haa ha ha ! - poprostu masz chec na rozrywkowe zycie na facetow alkohol i zabawe do rana - tyle w temacie

Gość NieWiemJuzNic
hehe ktoś tu lubi ceniać ludzi wcale ich nie znając :) Ale mniejsza- masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawio mieć je w d***e. Tyle w temacie.

Gość gość
Ja też byłem sam w 18. No i od 18 ciągle jestem sam. Nie mam się do kogo odezwać. Nie wychodzę. Nic nie robię. Ciesz się, przynajmniej masz szkołę ;)

Gość gość
Ja też tak spędzałam moje 18 urodziny - tzn. też w samotności. Właściwie to w całkowitej, bo w pustym mieszkaniu. Kupiłam sobie kremówkę, zamiast tortu i to było tyle świętowania. Ale kilka lat później znalazłam znajomych i moje życie się zmieniło, więc nie ma się czym dołować.

Gość NieWiemJuzNic
Ciesz się.. hmm raczej nie mam czym, ponieważ chodzę do szkoły zaocznej, więc zjazdy mam co 2 tygodnie, sama się uczę w domu. Więc nie wygląda to zbyt ciekawie.

Gość gość
Przynajmniej masz co robić. Ja nie mam zbytnio, można kota dostać od tego ;)

Gość gość
Może ty chcesz pogadać chociaż?

Gość gość
Ojj tam. Ludzie przychodzą i odchodzą - smutne trochę, bo utarło się ze 18 wyjatkowa i wgl. A tak naprawdę jest przereklamowana wiec się nie przejmuj. Zaraz okragła 20, potem 25. Będziesz miała jeszcze okazje do swietowania!:)

Gość NieWiemJuzNic
No ja chcę pogadać. Co jak co, ale 18 to jednak jest taka trochę wyjątkowa liczba. Może nie bolałoby mnie to tak gdyby nie to, że wiem jak się dobrze bawili 'tamci', których nigdy nie chciałabym poznać.

Gość gość
Mam podać maila?

Gość gość
Szkoda.