Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takim zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Jak przyjechałam do mojego faceta byłam bardzo chora, mialam 39 stopni goraczki ,a matka mojego faceta (on był wtedy w pracy) mimo ,ze widziała jak źle się czuje w ogóle sie tym nie interesowała, nie zaproponowała ani leków ani nic... poradziłam sobie oczywiście mimo ,że czułam się okropnie ,ale ten sam fakt nie jest dziwny? wiem , że mnie nie lubi, niestety bez powodu...

Gość Pan Wiesław
Po ch*j do niego idiotko przyjechałaś ? Żeby kogoś zarazić ? Ja bym cie do domu nie wpuścił :o

Gość gość
rozchorowałam się jak już byłam u niego, nie jechałam przecież chora :O

Gość gość
nagle zachorowałaś??? dziwne. może już czułaś, ze cie zbiera i celowo do niego pojechałaś, bo liczyłaś na darmowe leki.

Gość gość
jezuuu nie możecie normalnie odpowiadac? :O poprostu sam ten fakt mi dał do myślenia, jak tak w ogóle można? ja jakby ona była taka chora na pewno bym się zapytała czy czegoś nie potrzebuje....

Gość gość
tak liczyłam na darmowe leki i specjalnie przycjechałam :D weź się puknij w głowę

Gość gość
sadze ze po pierwsze jest nie wychowana, nie ma empatii w sobie, a po drugie cie nie lubi

Gość Pan Wiesław
Matkę ma się tylko jedną a zdzir można mieć ma pęczki . Powinna cie w****** z domu :o

Gość gość
zerwij z nim, to doopek

Gość gość
a zresztą dobra idę bo widzę ,że tu sama gimbaza siedzi, nikt dorosły raczej kto by rozumiał takie problemy, no ale w końcu to jest kafe wiec czego się spodziewałam w niedzielny wieczór :P

Gość gość
Ale powiedz czemu ty sie dziwisz?? Wiesz dobrze ze cie nie lubi dlatego tez pokazala ci ze ma to gdzies ze zle sie czujesz..

Gość gość
Babka cie nie lubi i pewnie chciala wyraźnie dac ci to odczuc... Beznadziejna kobieta, ale co zrobisz. Albo zero w niej empatii w co raczej wątpie