Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amel__

Pomożecie?:)

Polecane posty

Gość Amel__

Witam:) Mam pewien problem i zaraz zaznaczam, że nie wymagam odpwoiedzi i diagnozy lecz komntarzy od osób które miały podobną sytuacje:) Zacznę może od tego, że podejrzewam, że jestem w ciąży:) Więc tak 31 grudnia dostałam okres trwał on do 5 stycznia w tym 4 i 5 stycznia kochałam się z mężem bez zabezpieczenia. Zdażało nam się to również przed okresem... Cykle mam nieregularne a więc ich dokładnie nie podam lecz są one w granicach 27-28 dnia. W tym czasie zaczęłam mieć dziwne objawy i intuicja podpowiadała mi by zrobić test ciążowy. Zrobiłam go 15 stycznia i wyszedł pozytywnie z tym, że druga kreska yła słaba lecz jednak widoczna:) Kochaliśmy się później 18 stycznia również bez zabezpieczenia i test zrobiłam drugi raz 21 stycznia. Niestety ten test wyszedł negatywnie... 23,25 i 27 znowu się kochaliśmy i "okres" dostałam 30 stycznia wieczorem gdzie dzisiaj 2 lutego rano był już prawie że nie widoczny... Plamienie było słabe obyło się na kilku tamponach bez bólów które miałam za każdym razem podczas miesiączki i to mocne ponieważ bez tabletek ich nie znosilam. Objawy ciąży mam cały czas odczuwalne: bóle jajników, zmęcznie, bóle głowy, rozdrażnienie, również mam problemy z wypróżnianiem oraz zaparcia... Czy miał ktoś może taką sytuację? Głównie mi chodzi o ten niby mój "okres" czy on wyklucza ciąże czy jednak może ona byc?:) Nie chce robić testu bo po co mam sie rozczarować:) Bardzo proszę o poradę:)

Gość gość
Szarpię serce jak sęp padlinę - nostalgia. Mam ambicję być pospolity - wyjątek. Postępuję szlachetnie, ale bez sensu - reformator. Ze stu metrów trafiam w sedno sprawy - Wilhelm Tell. Nie dam się odrzucić - propozycja. Palę się do pracy - świeczka. Mam chrapkę na babkę - stary piernik. Działam błyskawicznie - suwak. Walę z grubej rury - hydraulik. Wszystko olewam - konewka.

Gość Amel__
Dopiszę może jeszcze co do tych objawów ciąży, że strasznie wyczulił mi się węch ( perfumy mężą tak jak i moje już mi się nie podobają a wręcz odpychają a dym papierosów czy zapach alkoholu powoduje że mam mdłości) Może ktoś napisać że sobie to wymyślałam ale proszę mi wierzyć, że nawet rodzina zauważyła, że coś ze mną nie tak:)

Gość Amel__
Rozumiem ,że to miała być wypowiedź tak?:) Właśnie takich ludzi tutaj nie potrzeba:)

Gość Amel__
Nie rozumiesz bo może nie wiesz jakie to uczucie zobaczyć tylko jedną kreskę... Masz rację myślałam, że takie fora są właśnie po to by sobie pomagać i dzielić się własnymi doświadczeniami no ale niestety ludzie sa jacy są...

Gość gość
kobieto ale skąd my mamy to wiedziec?! Ja mysle że sobie wkreciłaś te wszystkie ,,obiawy ciąży'' bo chcesz miec dziecko i ze nie jestes w ciązy. ale zaraz może napisac osoba która powie że zaciążyłaś i co wtedy? Idź do lekarza on c***owie.