Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena__aa

Pomożecie?:)

Polecane posty

Gość Milena__aa

Witam Mam pewien problem i zaraz zaznaczam, że nie wymagam odpwoiedzi i diagnozy lecz komntarzy od osób które miały podobną sytuacje Zacznę może od tego, że podejrzewam, że jestem w ciąży Więc tak 31 grudnia dostałam okres trwał on do 5 stycznia w tym 4 i 5 stycznia kochałam się z mężem bez zabezpieczenia. Zdażało nam się to również przed okresem... Cykle mam nieregularne a więc ich dokładnie nie podam lecz są one w granicach 27-28 dnia. W tym czasie zaczęłam mieć dziwne objawy i intuicja podpowiadała mi by zrobić test ciążowy. Zrobiłam go 15 stycznia i wyszedł pozytywnie z tym, że druga kreska yła słaba lecz jednak widoczna Kochaliśmy się później 18 stycznia również bez zabezpieczenia i test zrobiłam drugi raz 21 stycznia. Niestety ten test wyszedł negatywnie... 23,25 i 27 znowu się kochaliśmy i "okres" dostałam 30 stycznia wieczorem gdzie dzisiaj 2 lutego rano był już prawie że nie widoczny... Plamienie było słabe obyło się na kilku tamponach bez bólów które miałam za każdym razem podczas miesiączki i to mocne ponieważ bez tabletek ich nie znosilam. Objawy ciąży mam cały czas odczuwalne: bóle jajników, zmęcznie, bóle głowy, rozdrażnienie, również mam problemy z wypróżnianiem oraz zaparcia... Czy miał ktoś może taką sytuację? Głównie mi chodzi o ten niby mój "okres" czy on wyklucza ciąże czy jednak może ona byc? Nie chce robić testu bo po co mam sie rozczarować:) Bardzo proszę o poradę:)

Gość gość
Zrób test, bo trudno tu o wróżby. Mogłaś być wtedy w ciąży biochemicznej. Test zasadniczo nie kłamie, a ta mniej widoczna kreska nie była tam przypadkowo.

Gość Milena__aa
No też tak właśnie myślę, że kreska nie pojawia się bez przyczyny dlatego też moje obawy. Tylko zastanawiam się czy nawet jeżeli z tamtej nic nie wyszło a po tylu razach bez zabezpieczenia może być coś znowu tym bardziej że ten "okres" nie był normalny..

Gość gga
Miesiączka do miesiączki może się różnić od siebie, najlepiej zrób test ale uważam, że raczej nie jesteś w ciąży

Gość Milena__aa
Do gga Myślisz, że ten okres nie powinien wystąpić w ogóle jeżeli bym była w ciąży? Myślę nad zrobieniem testu lecz nie chce się zozczarować, chyba rozumiesz:)

Gość Milena__aa
Nigdy jeszcze od początku miesiączkowania (a jest to już wiele lat) nie miałam tak słabego i krótkiego okresu... Dlatedo się łudzę, że to może faktycznie ciąża:) I nie myślcie sobie, że tak strasznie się staram o dziecko z meżem żeby sobie wymyslać objawy czy też wpowadzać system starań o ciążę bo wcale tak nie jest po prostu gdyby jednak coś było byśmy się cieszyli:)