Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eluniaaa

Nie wiem gdzie mam o tym napisać i komu sie pozalić

Polecane posty

Gość eluniaaa

Napiszę tutaj moją historię, otóż w tą sobotę byłam ze znajomymi na imprezie chciałam się troche pobawić potańczyć byłam lekko wcięta i poszłam do toalety i po chwili wszedł jakiś chłopak i wsadził mi ręke między nogi a drugą ręką zaczął mi trzymać usta. Szarpałam się ale on mi wsadził chyba palec miedzy nogi i zaczął nimi ruszać. Wszystko to trwało może z 30 sekund i potem uciekł ja szybko wybiegłam wzięłam taksówkę i pojechałam do domu rano sie obudziłam i na prześcieradle było sporo krwi i miałam całe nogi we krwi i majtki bardzo mnie tam bolało i dalej troche boli. Nie wiem co mam robić, ale czy to możliwe, że on mi coś tam uszkodził ? Jeszcze nigdy nie przeżyłam niczego takiego już nigdy nie pójde na żadną imprezę :( Mam 17 lat i proszę o porady co robić jestem dosyć drobną osobą ważę 42 kg i nie miałam siły z nim walczyć.

Gość Ania_z_poznania
straciłas cnote !

Gość powrozy i sznury
Nad jeziorem siedzą dwa wróble i palą trawkę. Podpływa do nich żaba i pyta: - Ej, wróble, co tam macie? - Trawkę. - Dajcie trochę. Wróble dają trawkę żabie. Po jakimś czasie, żabę spotyka krokodyl i pyta: - Ej, żaba, dlaczego tak niewyraźnie wyglądasz? - Wróble siedzą na brzegu jeziora i palą niezły towar. Krokodyl podpływa do wróbli i pyta: - Ej wróble dajcie trochę. Wróble patrzą na siebie, na krokodyla, znowu na siebie i na krokodyla. Po chwili mówią: - Teee żaba ty już lepiej więcej nie pal!

Gość efrgytuh
to co ty bylas bez majtek ? ze tak latwo wsadzil ci tam lape ?

Gość eluniaaa
miałam majtki musiał je rozchylić :/ czyli już nie jestem dziewicą :( ?

Gość gość
Stracilas cnotę na palcowce.

Gość efrgytuh
a bylas ?

Gość eluniaaa
ojeny aż mi sie chce wyć teraz co ja zrobie ? :( Już nigdy nie bede dziewicą co ja powiem rodzicom :(

Gość efrgytuh
zaszyj sobie i znow bedziesz dziewicą :D

Gość eluniaaa
ale to normalne że tak boli ? moge być w ciąży ? tata mnie zabije :(

Przykro mi, że spotkało cię coś takiego. Możliwe, że nadszarpniętą masz skórę otaczającą wejście pochwy, dlatego tak dużo krwi. W ciąży możesz być tylko jeśli ten chłopak cię zg****ił. Boleć może cię tam jeszcze przez kilka dni. Czym prędzej udaj się do lekarza i na policję.

Gość gość
a to ci historia ! - bedziesz co miala dzieciom opowiadac ... dodaj tez ze nie slyszalas nawet co to cnota !

Gość Pan Wiesław
Właśnie straciłaś dziewictwo. Wiem ,że wyobrażałaś sobie to na plaży w blasku zachodzącego słońca :D:D:D albo na w aksamitnej pościeli pośród płatków róż :D ale niestety stało się to w publicznym sraczu pośród bakterii coli :classic_cool:

Gość gość
17- latka chciala sie rozerwac ! - noto rozerwala sie ... tu jest takich chcacych siedemnastek wiecej - ciekawe ze akurat w tej chwili sie pojawily ?

Nie załamujcie dziewczyny, może ten chłopak tylko naderwał jej błonę i nadal jest dziewicą, nie jest to wykluczone.

Gość gość
hahahahahahahahahahaha

Gość Pan Wiesław
Czyli jest półdziewicą ?

Gość gość
krzysiu przeciez to prowo jest, nie ciskaj sie tak:-) Nie wierze żeby 17-latka myslała że po włożeniu Palca zajdzie sie w ciąze:-)

Gość gość
Jak ktos pisze z oranga to jest 98% prowo:-) Zwraca sie uwagę tylko na zalogowanych.pzdr

Gość gość
Fajny Krzysiek - a skad ty tak to dokladnie wiesz ? traciles cnote ? i powiem ci ze to nie jest prawda ze tak duzo sie krwawi i to sporo czasu po tym - no przeciez zdazyla wrocic do domu, w domu rodzice tez sie nie zorietowali czyli nie byla zakrwawiona a dopiero rano ... hee he - dobre cos wam powiem ani ja ani moje kolezanki nie krwawily przy pierwszym razie /byc moze minimalnie/ - wiec te bajki dziewczynko to sobie mozesz w buty wsadzic bedziesz wyzsza ...