Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tragedia dzis dowiedzialam sie o zdradzie mamy 2mies dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana wyje w nieboglosy,pomozcie,co teraz!to trwa 4miesiace,2 ostatnir miesiace ciazy lezalam w szpitalu a on to wykorzystal,w zyciu bym nie przypuszczala,co ja teraz zrobie,umieram z bolu

Gość gość
Zrób jemu to samo

Gość gość
Nie umiem:(mam dziecko nie wychodze nigdzie

Gość gość
Jest późno moze podasz mi @ to jutro popiszemy

Gość gość
Oddaje dziecko do mamy na noc idź się wyplakac kumpelce, dużo wina, czekolady, pizza, obmyslcie plan. Trzymaj się,

Gość oaoaoaooa
Moja droga, wiem ze teraz tego nie widzisz, ale tragedia to jest wtedy gdy ktos kogo kochamy jest nieuleczalnie chory albo umiera. To co opisujesz to jest sk******.sy.nstwo ze strony Twojego meza, ale nie tragedia. Mam nadzeje ze jakos sie pozbierasz, gnojek z niego, w tak ciezkim dla kobiety momencie tak zawalil. Trzymaj sie.

Gość gość
Zrób sobie dziecko z innym mężczyzną. Mąż będzie cierpiał, że musi wychowywać dziecko innego, a jeśli odejdzie to będziesz mieć podwójne alimenty, od dwóch różnych mężczyzn. To zawsze więcej pieniędzy.

Gość gość
i bardzo dobrze on musiał zapierdzielac wokół ciebie, wykazać się, poderwać, kasę dawać, zabawiać, organizować życie, a ty tylko kręciłaś noskiem odrzucając kandydatów -to teraz ma prawo do zdrady

Gość gość
Ty powyżej... Chyba się nie wyspałes kretynie

Gość gość
Nie ma mi kto pomoc,on z nia sypiak regularnie 2miesiace,wtefy gdy ja lezalam w szputalu z zagrozona ciaza i ryczalam kazdego dnia z prosba zeby z dzieckiem bylo e porzadku,staralismy sie o to dziecko kilka lat,kilka lat walki lez i cierpienia;( jestem zalamana,spotkalam sie z nia wcz i to ona mnie uswiadomila,on do konca byl tchorzem i klamal;(co ja mam zrobic zeby nir czuc tego bolu umieram rycze caly czas i pytam dlaczego

Gość gość
po pierwsze on musi widzieć że jesteś silną kobieta więc pakuj jego rzeczy i wystaw za dzwi i od razu wnos sprawę o rozwód z orzeczeniem o winie, ustaleniem opieki nad dzieckiem i alimenty.

Gość gość
Nie usprawiedliwiam zdrady, ale byc moze sama go pchnelas w rece tej drugiej swoim zachowaniem. Byc moze mialas straszne parcie na dziecko i czul sie troche jak nosiciel spermy, a nie jak partner. Po co bylo ryczec w szpitalu przez dwa miesiace. Tak, jak mowie, nie staje po stronie faceta, ale przeanalizuj dlaczego skusil sie na zdrade - wina przewaznie lezy po srodku...

Gość gość
i pamiętaj że jesteś wartościową kobieta która się szanuje i ma swój honor i nie pozwól na takie traktowanie

Gość gość
tak zdecydował się na zdradę bo ciążą była zagrożona i leżała w szpitalu no super faktycznie mogła z nim się dalej kochać pal licho dziecko weź pomysł troszeczkę

Gość gość
To jest do wybaczenia?byl ktos w takiej sytuacji?on chcial tego dziecka bardziej niz ja;(nkt nigdy tak mnie nie upokorzyl

Gość gość
Wypiernicz jego ciuchy przez okno, a korfie zawieź dziecko i powiedz, że zapłacisz im alimenty 200 zł. :D

Gość gość
nie kochana to nie jest do wybaczenia mnie facet zdradził zanim mu powiedziałam o ciąży i nigdy się nie dowiedział że ma dziecko

Gość gość
dokładnie tak wyrzuc go z domu i pokaz że nie jest cię wart

gość Nie usprawiedliwiam zdrady, ale byc moze sama go pchnelas w rece tej drugiej swoim zachowaniem. Byc moze mialas straszne parcie na dziecko i czul sie troche jak nosiciel spermy, a nie jak partner. Po co bylo ryczec w szpitalu przez dwa miesiace. Tak, jak mowie, nie staje po stronie faceta, ale przeanalizuj dlaczego skusil sie na zdrade - wina przewaznie lezy po srodku.. .......................... No bez jaj co ty tu wypisujesz. Jeszcze może ona powinna czuć się winna,że jej mąż łachudra poszedł na lewo. Napisała,że oboje starali się długo o dziecko. Zwyczajnie zaczął myśleć inną częścią ciała, żona w szpitalu, a potrzeby rosną- więc znalazł sobie tyfus przytulankę. uważam,ze na te chwilę jedynym rozwiązaniem jest poprosić zdrajce o wyniesienie się z domu .. nie można chyba udać,ze nic się nie stało. Daj sobie czas, ochłoń i przemyśl czy jesteś w stanie z nim jakoś funkcjonować

Gość gość
redaktora dokładnie tak święta racja

Gość gość
Z kim twoja mama zdradziła twojego tatę?

Gość gość
To ja autorka, czy ktoś był w podobnej sytuacji? Można o tym zapomnieć? Kiedyś przestanie boleć?:( co o tym pomyśle mam łzy w oczach, nawet jak idę z dzieckiem n spacer i widzę szczęśliwe rodziny od razu płaczę:( Tyle lat walczyliśmy o to dziecko, a kiedy się pojawiło on przekreślił wszystko, nie wiem jak mam sobie pomóc, to tak bardzo boli!:(

Gość gość
dopiero dzisiaj zrozumiałam tytuł,a zastanawiałam sie o co kaman? dowiedziałam się o zdradzie mamy.