Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jednodniowy okres

Polecane posty

Gość gość

witam pytanko mam nastepujace . dziweczyna wczoraj miała " jednodniowy okres" odkad bierze anty miesiączki ma regularne i wczoraj ten okres był 2dni za wczensie . kochalism,y się jakiś tydzień temu bez gumy i dojścia w niej . dodam ze 4 dni temu zachorowala. wysoka goraczaka katar typowe przeziębienie. dochodzi stres tez do tego bo egzaminy i problem w pracy (możliwa jej utrata) . może mi ktoś powiedzieć czy taki okres jednodniowy może być wywolany osłabienie po chorobowym i stresem?. ps tabletki bierze już prawie pol roku. bardzo rposze o odp . z niecierpliwoscia czekamy za jutrem i okresem mam nadzuehe ze jak się spozni to będzie to wina wyłącznie stresu i choroby.

Gość gość
Moja rada: wyluzujcie. Moje okresy na tabletkach też sa jednodniowe. I: po to SĄ tabletki antykoncepcyjne by się kochać bez gumy!!!

Gość gość
dziekuje za odpowiedz ale musisz zrozumieć ze się martwimy. nigdy takiej miesiączki nie miała. dla mnie problemu by nie było mimo młodego wieku dal bym rade nas utzrymac bo mam dobra prace ale jeszcze nie chciał bym być ojcem. dla tego nie tyle co nas martwi tyle to jesteśmy spanikowani :( pozdrawiam

Gość gość
Konserwacja przyrządow kosztuje.Szybko zamów slub

Gość gość
jeszcze ktoś mogl by się wypowiedzieć??

Owszem jest to normalne. Ja nawet gdy nie zazywalam tabletek, a dochodzili do stosunku to mialam jednodniowe bądź opóźnienie tygodniowe. Okres jest zależny od tego jaki tryb życia prowadzimy, wiec stres, choroba moze zaklocic cykl. Jeśli bierze tabletki o wlasciwych godzinach to nie stresujcie sie, to normalne.

Gość gość
oby było tak jak mówisz .

Gość gość
nie powinniście traktowac krwawienia z odstawienia jako okres, bo rządzi się trochę innymi prawami. Po pierwsze jest krwawieniem w wyniku odstawienia hormonów, (miesiączka też jest w wyniku spadku hormonów). Po drugie tabletki powodują że śluzuwka w macicy jest trochę bardziej uboga co utrudnia zagnieżdzenie, ale co za tym idzie przy jej złuszczaniu jest mniej krwi więc nic dziwnego że krwawienia są mniej skąpe niż normalna miesiączka, może go nawet nie być wcale.