Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyliscie że coś z tą pogodą nie jest do końca tak

Polecane posty

Gość gość

kiedyś to pamiętam jak zimy były mroźne ,ciagle było conajmniej -10 , zaspy ,albo i -30 bywało i to było normalne, a wiosna przychodzila w drugiej połowie marca stopniowo. A teraz? w tamtym roku zima do połowy kwietnia, teraz zima nijaka... Pytanie tylko czy po takiej zimie bedzie normalna wiosna i lato....

Gość gość
badz spokojna wkrótce koniec swiata

Gość gość
ja tam nie lubię mrozów, ta zima wcale nie jest nijaka, cały styczeń był mroźny tzn tak ze dwa tygodnie i śnieg i powiem Ci,że czuję się fatalnie! marznę strasznie a jak pomyśle o ludziach i zwierzętach zamarzająych to płakać mi się chce. Kocham upały i mam nadzieję,że w lutym będzie już 5 stopni a w marcu 15 i w kwietniu 20 i tak aż do października :)

Gość gość
mroźny styczen? chyba 1,5 tyg było mroźne, reszta nijaka, grudzień kiedy powinny być już zaspy śniegu ciepły, teraz luty taki sam....a zimą powinno byc zimno w naszym klimacie. Teraz może być tak ,że wiosna i lato beda za to chlodne i deszczowe np

Gość gość
no bo serio, zyje już te 25 lat i pamietam jak byłam mała jakie były zimy trwające od grudnia albo czasem listopada do marca cały czas z mrozem ,a jak jest teraz... za to na wielkanoc już zawsze było dość ciepło. to jest normalne ,że klimat sie tak zmienił?

Gość gość
To prawda dziwna ta pogoda, przedwczoraj ok. -15°C, a dzisiaj wiosna +5°C. Zima jakotaka, więc i wiosna i lato pewnie takie będzie.

Gość gość
wszystko sie piernika na swiecie nawet pogoda

Gość gość
a ja pamiętam jak w roku 1982 pod koniec lutego było tak cieplo, że z koleżanką biegałyśmy w krótkich portkach i podkolanówkach przez jeden dzień, a potem znowu śnieg spadł :p

Gość gość
no ja sie obawiam ,że róznie może byc z tą wiosna i że może przyjść spóźniona jak rok temu :O a to ,że spadł snieg na 2 tygodnie stycznia i troche przymroziło to ma być prawdziwa zima?

Gość gość
HAARP sobie wpiszcie w yt

Gość gość
a ja pamietam jak jesienią 2009 w październiku spadł śnieg :O ludzie na uczelni w balerinkach, lekkich kurtkach a tu śnieżyca , lodowato się zrobiło w ciągu 1 dnia ...

Gość juliaaaaaaaaaaaaa
Też to zauważyłam, ewidentnie coś się pierzy z klimatem, wszystko na opak, w USA śnieżyce, u nas ciepło zimą. Wolałabym żeby było normalnie

Gość gość
na bank tak będzie, zobaczycie, teraz będzie ciepło do końca lutego pewnie, a w marcu doj***e -20 i tak będzie do kwietnia

Gość gość
na bank tak będzie, zobaczycie, teraz będzie ciepło do końca lutego pewnie, a w marcu doj***e -20 i tak będzie do kwietnia