Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkabiedronka

30 day squat challenge KTO ZE MNĄ?:)

Polecane posty

Gość ilonkabiedronka

Witajcie, Jeśli tak jak ja chcecie zmienić coś w swoim wyglądzie, chcecie by wasze pośladki nabrały jędrności i uniosły się to jest to topic dla Ciebie! :) :) Zapraszam wszystkie chętne kobietki na 30 dniową walkę z płaską, obwisłą pupą! 30 day squat challenge jest to miesiąc ćwiczeń a konkretnie przysiadów, których ilość z każdym dniem się zwiększa.

Gość gość
opiszesz więcej, jak to wyglada?

Gość ilonkabiedronka
Wskazówki jak poprawnie je wykonywać: 1. Przysiady należy wykonywać na całych stopach (nie odrywamy ani palców, ani pięt). 2. Plecy zachowują swój naturalny kształt (nie garbimy się, brzuch wciągnięty). 3. Głowa jest w pozycji przedłużenia tułowia (wzrok skierowany parę metrów przed siebie - nie zadzieramy głowy, ani nie opuszczamy jej w dół). 4. Bezpieczny kąt między udem a podudziem powinien wynosić ok. 90 stopni 5. Pośladki, w trakcie wykonywania przysiadu, należy wychylić w tył, żeby kolana nie wychodziły przed palce u stóp. 6. Dla równowagi, żeby nie przewrócić się w tył, jeśli mocno wypniemy pośladki, można prostować ramiona w przód. 7. Przysiady należy wykonywać w skupieniu i bez pośpiec******ak widzicie kochane zaczynamy od 50 a kończymy na 250 dziennie!! Co 3 dni przerwa. Damy radę! Zmieńmy coś w swoim życiu!!!! :) :) :) ZAPRASZAM WSZYSTKIE KOBIETKI NA 30 DNIOWE WYZWANIE! KTO SIĘ PRZYŁĄCZA? :) :) 🌼 👄

Gość ilonkabiedronka
Przepraszam, że w częściach ale całość uznano za spam :/ Do Dzieła!!!!! Za mną już 2 dzień, mam zamiar zrobić zdjęcie przed i po :) zobaczymy czy są efekty :))) czekam na was kochane!

Gość gość
no ciekawe czy to cos pomoze? :P Ale na pewno nie zaszkodzi... to ja z Tobą, tylko ciekawe czy mi sie uda zrobic 50 przysiadow 1 dnia! a co to znaczy reset? ze nie cwiczymy danego dnia?

Gość gość
aha, juz doczytalam ze co 3 sni przerwa :)

Gość ilonkabiedronka
Reset czyli przerwa :):):) tak jak myślisz :) ja mam 2 dni za sobą i powiem ci, że te 50 przysiadów nie jest ciężko zrobić :) Oczywiście po 1 dniu miałam mega zakwasy, nogi jak z waty. :D :D hehe dały mi w kość te ćwiczenia, drugiego dnia po wykonaniu squats zakwasy troszkę ustąpiły a dziś jest już prawie idealnie! :) Dasz radę kochana, pomyśl, że to tylko miesiąc ćwiczeń!!! A efekty mogą być wspaniałe i trzeba się przekonać na własnej skórze :)! Pamiętaj, że aby efekty były musimy je poprawnie wykonywać. Chciałam dodac filmik instruktażowy ale ciągle ten spam, nie wiem dlaczego. Podczas wykonywania ćwiczeń musisz czuć te partie ciała jak uda i pośladki. Stosuj się do wskazówek :* :* :* Dziękuję, że jesteś ze mną! Razem raźniej :P :P :P

Gość gość
kurczę, a mi trudno robić przysiady nie odrywając stóp od podłogi hehe :P ale trzeba sie postarać! Dzięki za tabelkę, zaraz zaczynam ! :)

Gość Dri898989
a wiesz tak a propo jeszcze ja od 3 dni robie sobie rano i wieczorem takie rozgrzewki, wklejam link może Cię zainteresują? to tylko 4 minuty ;) http://www.youtube.com/watch?v=_DfuU3TSsFM dobra, lece robic te przysiady ;)

Gość ilonkabiedronka
Dri898989 a dziekuje fajne rozgrzewki :)))) ja ćwicze oprócz squats jeszcze 10 minutowy trening pośladków z Mel B :) :) leć leć! Powodzenia ;**! I daj później znać jak trening przebiegł :P Pozdrawiam