Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzucajaca sie kobieta

Polecane posty

Gość gość

poznalem kobiete ktora pierwsza do mnie podeszla, sama kazala mi wpisac moj nr w swoim tel. zadzwonila i powiedziala zebym sobie zapisal jej nr, na drugi dzien pierwsza napisala potem dzwonila znowu pisala, mowi ze chyba nam sie uda, a ja jej nawet nie znam, ona ma 29 a ja 32 lata, ja mysle ze to co najmniej dziwne zachowanie kobiety, jeszcze co wazne mowi ze nie pracuje a dlonie ma zniszczone jak by tyrala 30 lat w budowlance albo w rolnictwie, ma dziwna wymowe zupelnie jak nie polka, moze to zdesperowana ukrainka szukajaca meza. Co o tym myslicie ?

Gość gość
kobieta wykazuje inicjatywe:P wiekszosc prawiczkow stad takiej chce wiec czego marudzisz

Gość gość
moze prawiczki i stad tak, ale ja nie jestem prawiczek nie jestem stad, i nie jestem wiekszosc, jestem na tej stronie drugi raz !

Gość gość
przypuszczam ze jest zdesperowana, jakby byla taka fajna nie pchala by sie na faceta bo wybor mialaby spory, pewnie jest jakies drugie dno

Moze po prostu ja zainteresowales na tyle, ze jest zauroczona i chce cię lepiej poznać. Kobiety robią różne dziwne rzeczy i nie znaczy, ze od razu są ukrainkami, rosjankami czy innymi które chcą męża Polaka. A jak ona ci sie nie podoba to po cholere robisz jej nadzieje? Napisz, ze nic z tego nie będzie i koniec. A nie pytasz na forum co zrobić, aby na pewno masz 32 lata?

Gość gość
nie robilem jej zadnej nadzieji, nie pytam co zrobic, bo to doskonale wiem, tylko pytam co myslicie o takim zachowaniu, ale tu nie wszyscy potrafia czytac ze zrozumieniem, wiec temat zamkniety, nie wazne.

Gość gość
no właśnie, musiałeś jej się bardzo spodobać, a wtedy zatraca się poczucie przesady :p Swoją drogą, zawsze tu facec****szą o księżniczkach że wielkie panie i trzeba za nie wszystko zrobić bo same palcem nie ruszą żeby coś szło w kierunku związku. A tu kobieta odważna, sama inicjuje, to też niedobrze. Nie dogodzisz

Gość gość
A jak kobieta nie wykazuje inicjatywy to mężczyźni też narzekają.

Gość gość
Koleś to jakiś pacan, że w ogóle ma taki "problem". Wielu facetów chciałoby żeby ich tak dziewczyna poderwała. A jeżeli mu się nie podoba, to może jej od razu to powiedzieć, a nie wypisywać tu jakiś głupot. Choć bardziej podejrzewam że to jakaś księżniczka wymyśliła temat, że niby jakiś koleś nie chce dziewczyny z inicjatywą.

Gość gość
autorze jej zachowanie nie jest normalne , radze uwazac

Gość gość
prawdopodobnie masz racje , moze pracuje na czarno , nie jest Polką ,potrzebuje obywatelstwa

Gość gość
Problemem najwyraźniej nie jest to, że dziewczyna się niby "narzuca", choć nie wiadomo dlaczego to ktoś tak ocenia, skoro dziewczyna jest przebojowa i wie czego chce, tylko problemem jest to, że mu się nie podoba. Gdyby się podobała, chłopak by piał z zachwytu, że miał takie szczęście.

Gość gość
haha :D Jak fajna to bierz chociaż może odstraszać takie zachowanie :) może jest odwodniona,od tarczycy tez dłonie wygladaja na zniszczone

Gość gość
Desperatka jakas. Troche przesadza (troche bardzo ;) ).

Gość gość
Kogo odstraszać? Chyba tylko jakiegoś ciotę a nie faceta.