Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komu drugie dziecko uratowało

komu 2 dziecko uratowało malżeństwo

Polecane posty

jest tu ktoś taki??

Gość gość
to nie dziecko ratuje małżeństwo. pomyśl trochę bo zostaniesz z dwójką dzieci, a on i tak pryśnie zamoczyć w innej.

nie chodzi tu o zdrady. rutyna i brak rozmowy nas zabija, a sym jest dla niego całym światem

Gość gość
Zacznijcie rozmawiać, i odświeżcie swój związek. Dzieciaka do rodziców (Twoich czy męża) idźcie gdzieś razem, kino, restauracja, bilard, kręgle- cokolwiek, zróbcie coś razem :)

Gość gość
dzieci nie ratują małżeństwa tylko czasowo zabijają rutynę... Ja osobiscie mam moze troche głupie zdanie na ten temat ale wolałabym zostać sama z dwójką dzieci niż z jednym... Nigdy nie chciałam mieć jedynaka, zawsze chciałam aby różnica wieku miedzy moimi dziecmi byla maks do 4 lat... No a przy rozwodzie jak dziecko jest malutkie szanse ze w ciagu najblizszego czasu bedzie mial rodzenstwo są nikłe.. Wiec ja bym sie decydowała na drugie... Ale tylko dlatego aby starsze nie było pokrzywdzone nie dosc ze tym ze nie ma ojca to jeszcze jest jedynakiem i ma praktycznie tylko matke...

Gość gość
dziecko nigdy nie uratuje małżeństwa jesli ludzie ze soba nie potrafia rozmawiac

Gość gość
co za ohydny egoizm - zrobić dziecko, które ma być lekarstwem!!! a potem niech sie wychowuje w rozbitej rodzinie i ma złamane życie...

Gość gość
Jak mozna decydowac sie na dziecko w malzenstwie potrzebujacym ratunku.

Gość gość
to jest właśnie największa moja strata

Gość gość
dziecko nie ratuje małżeństwa to egoistyczne. Ja mam 3 rodzeństwa rodzice byli razem 25 lat prawie i się rozpadło. Koleżanka sądziła że zatrzyma męża imprezowicza jak zajdzie z nim w ciążę. Teraz jest samotną matką

Gość gość
Egoizm, bo dziecko tylko odciagnie Twoja uwage od niegj eszcze bardziej, bedzie czul sie odsuniety, wiec i tak sie rozejdziecie, a on bedzie musial placic wiecej alimentow, a sam bedzie zyl pod kreska. Glupi pomysl.