Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę wyjaśnić mi co to są owe mityczne nie zaspakajane potrzeby

Polecane posty

Gość gość

..kobiet . Coś co czym powinien mężczyzna wiedzieć i znać a większość ich nie dostarcza....pomijam sex mechaniczny w sensie mechanicznym... Jakie potrzeby - na bieżąco---na co dzień i od swięta ...Proszę..?

Gość gość
bez pierdół proszę ....konkrety

Gość lektorat z portugalskiego
kobiety nie maja potrzeb sluza za inkubatory 🖐️

Gość gość
..emocjonalne ok...z tym że facet nie jest kobietą i nie można z nim jechać po emocjach kaskadami paplaniny jak to się widzi między przyjaciółkami gdy w rozmowie świat i rzeczywistość umyka im z horyzontu

Gość gość
..może coś powiedzą Panie 45+

Gość gość
..nie miałem cholera na myśli stanu i procesu orgazmicznego podczas zbliżenia...czy na jego koniec....to oczywiste. Chodziło mi o potrzeby na co dzień między porannym wstawaniem a przygotowywaniem kolacji...prroza dnia...o

Gość niezaspakajalna pani po 50
odpowiem ci jesli obiecasz ze nie bedziesz juz zakladal tych zlosliwych tematow z kreskami 😴

Gość lamka 2
To ja moze z własnej autopsji ;) Kobiety lubia być wysłuchiwane, potrzebują się dzielic ze swoim meżczyzną swoimi przezyciami, jak taki partner nas permanentnie nie slucha, albo robi to zdawkowo, to zawsze znajdzie sie taki w necie np. ktory bardzo chetnie bedzie to robil. Kobieta poczucie bezpieczenstwa czuje, gdy jej facet jest pod stala kontrola, no niestety, ale to nie znaczy, ze go sledzi bo to nas meczy ale że wiemy co sie z wami dzieje przez caly czas. Lubimy posiedziec kolo Was tak poprostu, wtulic sie, co nie oznacza zawsze zachety do dzialania. I nie zawsze chcemy rad tylko wysluchania i poparcia nas.

Gość gość
________________ÓÓ_______________________ jednak to sobie zastrzegam po primo pozostałe zgoda

Gość gość
ja bym chciała mieć chłopaka,który by mnie przytulał,całował,głaskał po policzku,po włosach,patrzył w moje oczy,chodził ze mną na spacery ;) ale to nic nadzwyczajnego,myśle że to normalne...nie miałam nigdy faceta a nieługo 21 lat skończe :((

Gość gość
Lamka - dziękuję to już jest odpowiedż

Gość lamka 2
Ciesze sie, ze mogłam pomoc. 21-latka tez napisala prawdy które dotycza wszystkich kobiet w kazdym wieku. :) My po prostu jestesmy do przytulania i glaskania ;)

Gość niezaspakajalna pani po 50
przykro mi, żadnych kompromisow na tym forum nie zniese 😴

Gość gość
tylko nie cały czas.!!!!!!!!!!!!!!! w sumie też jestem do głaskania ale od czasu do czasu muszę iść samotnie na łowy z oszczepem ...upolować jakąś zdobycz

Gość gość
pani po 50 - negocjujemy?...na tym etapie mogę jedynie złagodzić

Gość gość
Kobiety potrzebują jeszcze czuć się piękne i atrakcyjne dla swojego faceta, chcą widzieć zachwyt w jego oczach.

Gość lamka 2
hehe życie jest ciezkie

Gość gość
czyli facet ma być mega kopterem skrzyżowaniem matki teresy i conana barbarzyńcy i hansa klopsa ?