Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaWnieznajomym

Zakochalismy się w sobie nie znając swoich imion

Polecane posty

Witam od około 2 miesięcy zauważyłam,ze bardzo wpatrujel się we mnie ,wodzi wzrokiem pewien facet.. Wiem, że mu się podobam.Na początku denerwowalo mnie to strasznie bo nie wiedziałam o co mu chodzi... Ale po jakimś czasie zrozumiałam, że mu się podobam, on zaczął mi się też podobać.Teraz jesteśmy na etapie uprzejmości czyli hallo miłego dnia głębokie spojrzenia w oczy uśmiechy.Gdy go widzę strasznie się spinam zapominam po co przyszłam do sklepu a on tam pracuje. Powoli zaczynam już rezygnować, wierzyć, że coś dalej się rozwinie.. nie znamy nawet swoich imion. On,jest Austriakiem ma austriackie nazwisko niestety imienia nie widać tylko A.i nazwisko doradzcie mi coś jestem strasznie nieśmiała on raczej też..

czy głębokie spojrzenia, wodzenie za kimś wzrokiem delikatne uśmiechy oznaczają,ze facetowi podoba się kobieta??

Gość lektorat z portugalskiego
skoro pracuje w sklepie to szuka manekina na wystawe :P, :P, :P

Nie żaden manekin,bo on pracuje w sex shopie

Podszywie, on pracuje w mięsnym.

3ostatnie wpisy to podszywy

Gość gość
miałam podobnie był pewien mężczyzna, który ciągle wodził za mną wzrokiem. patrzył się jak ciele na malowane wrota i temu podobne. koniec końców, dowiedziałam się, że się patrzy bo zwyczajnie w świecie się mu podobam ale jest zajęty, tj. ma żonę a obrączki w cale nie nosi

Gość gość
Faceci to są dziwni ja miałam taki przypadek że facet był wyraźnie zainteresowany. Naprawdę. No to postanowiłam zaryzykować i wzięłam sprawy w swoje ręce. Napisałam do niego by jakoś ułatwić mu nawiązanie kontaktu ze mną. Facet stchórzył i nawet się nie odezwał do mnie. Nie dość że ułatwia wam się zadanie z zdobyciu nas to wy się nas boicie

Gość zajochanaWnieznajomym
A tak wlasciwie to czego oni sie boja - odrzucenia ? ze ucierpi ich ego , czy tego ze kobieta tez bedzie zainteresowana i bede musieli pociagnac to dalej ? Nie rozumiem , niby chca ale sie boja :-)

Gość AśkaNm
Patrząc się Zasiewają ziarno by utkwić Wam w głowach,a potem myślicie o nich.

Gość ZakochanaWnieznajomym
młodododododoow a co mają tu lata do rzeczy?? mam 24

Gość gość
to jest właśnie kafeteria!! na obrazy wyzwiska są zawsze chętni?!!na pomoc czy poradę już ich nie ma!! o polykaniu pchaniu w d**ę zdradach sexach gotowi ochoczo rozmawiać!!

Gość szczera prawda for you
bo temat brzmi jak jakaś 17 latka albo nawet 14 latka , na którą gapi się kolega z sąsiedniej ławki i ona nie wie, czy dzisiaj nie dostanie okresu na wuefie :O

Gość ZakochanaWnieznajomym
szczera prawda for you może masz rację dziwnie brzmi ten temat ale jak się człowiek zakochana to jak dziecko ;-) Więc co Twoim zdaniem powinnam zrobić??skoro ktoś tu wcześniej napisał :zasial spojrzeniem ziarno,następny krok należy do mnie czy czekać na rozwój sytuacji..??

Gość gość
może zapytaj jak ma na imię??

Gość gość
up

Gość gość
MOJA PORADa jest taka; facet chocby był oaza niesmalosci jak mu sie laska spodoba to zagada, to facet jest łowca, jak chcesz to schrzanic to zacznij go podrywac i uwodzic

Gość gość
jak nie śmiały to nie zagada..