Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszedzie tylko uklady i znajomosci

Polecane posty

Gość gość

W tym kraju dostac normalnie prace graniczy z cudem! Bylam na "setnym" naborze i oczywiscie przyjeli jakiegos dzieciaka ledwo po szkole, bez doswiadczenia ani wyksztalcenia, ale oczywiscie po znajomosci! Zaraz z siebie wyjde, to po to czlowiek 5 lat studiowal, zdobywal doswiadczenie jak sie dalo, zeby i tak byc przegranym, bo ktos ma znajomosci?! Wszedzie tylko uklady, jedno wielkie kumoterstwo i nepotyzm! W.moim miescie w Starostwie pracuje niemal polowa wiochy z jednej rodziny, gdzie nikt nawet matury nie ma!

Gość gość
Witamy w Polsce

Gość gość
Tak jest niestety, trzeba miec albo mase szczescie albo znajomosci. Znam to

Gość gość
Ja nie mam problemow ze znajdowaniem pracy, ale masz racje,lepsze mozliwosci, szanse rozwoju - po znajomosci.

Gość Było miło
Dlaczego tego nie rozgłosisz w mediach? Oni chętnie się tym zajmą.Rozbija ta mafię!!!!!

Gość gość
to nie mozesz i ty po znajomosci sobie znaleźć?

Gość fg tr
pewnie nie moze :) bo jakby mogla to by pracowala

Gość gość
wszedzie nawet na kafe jak masz znajona modke, to chulaj dusza :classic_cool: a jak nie to :classic_cool: wiadomo wszedzie trza miec plecy i poparcie, inaczej samemu to dzis strach wejsc do toalety bo nie wiadomo kto tam i czy w takim jak my celu :classic_cool:

Gość gość
gdyby ktoś porządnie prześwietlił pracowników urzędów, to 90% wyszłoby spokrewnionych lub inaczej powiązanych Byłam na stażu w urzedzie, zaręczam - tam nikt przypadkowy nie trafia.

Gość gość
przypadkowo to mozna dostac w glowe a nie prace :classic_cool:

Gość Jaco83
alez skad, wystarczy cos umiec i to pokazac, nigdy nie dostalem pracy po znajomosci, ba ostatnia znalazlem w miescie, gdzie nikogo wczesniej nie znalem. Ale ja jestem troche bardziej pracowity i inteligentny, sorry, ale swiat sprzedawczyn sklepowych a profesjonalistow sie rozni od siebie. I pewnie jeszcze zgodzilabys sie jak co na prace za 2 tys zlotych :)