Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrasnoludOwa

Zgubic brzuch

Polecane posty

Gość KrasnoludOwa

Od wczoraj postanowilam wziąć sie za siebie, aby nie wstydzić sie zalozyc wiosna dopasowanej bluzki. codziennie chce robić po 150 super brzuszków i tyle samo odwrotnych. Do tego 2 razy dziennie po godzinie masazer vibro therm. Posilki tez w mniejszych dawkach i wiecej ruchu ogólnie (sprzątanie, taniec, gimnastyka). Myslicie, ze to sie sprawdzi i pomoże chociaz trochę?

Gość KrasnoludOwa
Zna sie ktoś? Moze cos dodać lub zmienić?

Gość gość
ja robiłam po 700-800 brzuszków dziennie i nic mi to nie pomogło na brzuch 3 razy dziennie robiłam i w sumie zbierało się 700-800

Gość KrasnoludOwa
O nie... Mój szwagier robil i zgubil sporo w obwodzie. pozostaje mi liczyć, ze to kwestia indywidualna i znajduje sie w gronie szczęściarzy :)

Gość KrasnoludOwa
Dodatkowo biore slim Green i hydrominum. Wiem, ze to niewiele, ale zawsze cos...

Gość gość
jak źle robisz brzuszki to sie nie dziwćie dziołchy ze wam rosnie trzeba brzuch spinac nie szyja ruszac :)

Gość aniaaa8888
jeżeli chcesz jakiejś rady to polecam MEL B. ćwiczenia znajdziesz chodz by na youtube. Sa to ćwiczenia na poszczególne parie ciala które trwaja zaledwie po 10 min. polecam brzuch Mel B. albo ABS jeżeli nie dajesz rady brzucha to abs tez jest na brzuch. Co więcej mogę polecić CI rozniez MEL B> pośladki które robiąc systematycznie i codziennie daja swietny efekt który widać już po miesiącu. pośladki sa uniesione i bardziej umięśnione a nie taki flak. robia się ponętne i takie pelne.

Gość KasnoludOwa
aniaaa888 dziekuje za rady, napewno skorzystam. Brzuch po ciąży mi zostal i jakoś dopiero zebralam sie w sobie, żeby cokolwiek z tym zrobić. gosc dopiero zaczelam wiec nie wiem czy pomagaja brzuszki :) wydaje mi sie, ze robie dobrze, bo podczas ćwiczeń brzuch boli i zakwasy nieziemskie mam ;) ale dzięki za cenne uwagi

Gość Kukurcacek
cwiczy sie tez inne miesnie, nie tylko sam brzuch

Gość KrasnoludOwa
Wiem o tym, ale mi chodzi w tym momencie glownie o brzuch, jak zacznie spadać to dolacze inne ćwiczenia. Na razie moja kondycja mi nie pozwoli :( Nie od razu Rzym zbudowano ;)

Gość zamekzpiasku
Ja schudłam w ciągu 7 miesięcy 10 kg z Ewą Ch. ale oprócz ćwiczeń latałam jeszcze na masaże ujędrniające ( http://masaze-poznan.pl ) bo od brzuszków trochę kręgosłup mnie pobolewał no i generalnie jak się chudnie to skóra zostaje... musi wrócić do "mniejszego rozciągnięcia dlatego masaże były pomocne i pomagała z tą skórą :) Powodzenia

Wejdź na youtube i wpisz "Mel B dziesięciominutowy tregning brzucha". Bardzo fajne, zróżnicowane ćwiczenia na różne partie mięśni. I tylko w 10 minut. Ćwiczyłam wg tego treningu przez 3 miesiące raz dziennie i zupełnie zgubiłam brzuch. Oczywiście ograniczyłam piwo, słodycze i zapychacze ale bez żadnych katorżniczych diet. Spróbuj

Gość gość
Jeżeli chcesz szybko zmniejszyć obwód brzucha zapisz się na zabiegi liposukcji ultradźwiękowej. Polecam salon www.beautypremium.pl w Poznaniu, bardzo często zabiegi w pakietach mają taniej. Mi po 6 zabiegach ubyło w pasie 7 cm, więc polecam wszystkim.