Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel mi powiedzial

Polecane posty

Gość gość

Ze bedac bardziej inteligentna od 99% facetow zawsze bede miala problem zeby znalezc kogos na stale :( I mam, bo mnie szlag trafia jak widze kolejnego oszoloma i nie umiem tego ukryc.. Bez sensu wdaje sie w dyskusje, w ktorych wyrazam swoje opinie sprzeczne z opiniami faceta z ktorym sie aktualnie spotykam i jest kaszana.. :(

Gość lektorat z portugalskiego
zawsze mozesz nauczyc sie slodzic idiotom bedziesz miala rzesze fanow 🖐️

Gość gość
Chcialam, ale za duzo zdrowia mnie kosztuje. Nie potrafie sie zaangazowac widzac ze facet mentalnie zyje w innym swiecie niz ja... a pozniej pol zycia mam sluchac bzdur? :( To nie jest rozwiazanie..

Ze bedac bardziej inteligentna od 99% facetow zawsze bede miala problem zeby znalezc kogos na stale" ---- czyli nie masz sie czym przejmowac. glowa do gory :)

Gość gość
No dzieki, ale ja juz chce sie ustatkowac. Mam 30 lat, swietna prace, znajomych, umawiam sie na randki.... ale od lat nie spotkalam faceta o ktorym bym pomyslala, ze szkoda ze nie wyszlo.

to moze przejdz juz do etapu, w ktorym podejrzewasz przyjaciela ze cos do ciebie czuje ale ty nie chcesz niszczyc przyjazni i nie wiesz co robic, moze ktos tez tak ma :)

Gość gość
A nie nie :) Przyjaciel ma rodzine, pracujemy razem juz wiele lat i nic nie grozi..

Gość gość
hmm no to jest właśnie paradoks, że inteligencja wcale nie pomaga w poznawaniu potencjalnego partnera. Mnie się zdarzyło usłyszeć od kogoś, kto mi się podobał, że jestem zbyt inteligentna dla niego. Co jest absurdem, bo jakimś mózgiem to ja na pewno nie jestem, a on sam niegłupi. A może to była tylko wymówka :P

Gość Ryfka     Goldman
Może ten kolega chciałby z tobą być? Widać, że to nieprzeciętny umysł, talent matematyczny.

"wybacz moj drogi ale jestes dla mnie zbyt przystojny i zdecydowanie za duzo zarabiasz" ---- brzmi prawdziwie czy jak wymowka? :)

Gość gość
hehe no ja wiem, że to brzmi jak wymówka, ale ja to napisałam w uproszczeniu, cała historia jest długa i skomplikowana :P on jak to mówił, to nie wiedział, że mi się podoba

Gość gość
oj dajcie spokoj z kolega. Nie kazda przyjacielska (przyjazna) relacja musi miec drugie dno.

Gość gość
zbyt szybko się zakochujesz i nie masz czasu odejść :D

Gość aut tematu
13:27 to nie ja. Po sobie widze, ze z wiekiem coraz trudniej isc na kompromisy w kluczowych kwestiach.. i brakuje juz takiej naiwnosci i wiary w czystosc intencji innych. Jak poznalam faceta- spolecznik z misja, to sie zastanawialam czy nie ma jakiejs jednostki chorobowej.

cała historia jest długa i skomplikowana" ---- inaczej byc nie moze :)